Urban agenda. Evenimente București 5-11 noiembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 5-11 noiembrie în București.

Open Stage, Teatrul Național București

Aceasta este ocazia ta să străluceşti – oricine poate urca pe scenă, de la invitaţi străini, la improvizatori români cu multă experienţă, la cursanți în improvizaţie şi chiar spectatori care doar au privit până acum. Jocuri de improvizaţie, poveşti şi scene libere – toate sub coordonarea unui MC profesionist. Evenimentul are loc zilnic între 7 și 11 noiembrie.

UrbanEye Film Festival, Cinema Elvira Popescu & Apollo 111

În perioada 7-11 noiembrie orașul își deschide porțile la UrbanEye Film Festival. Vino să-i cunoști poveștile și să-l privești din noi perspective la Cinema Elvire Popesco și Apollo 111. Vor fi 5 zile intense, pline cu filme din toată lumea, urmate de dezbateri și sesiuni de Q&A cu realizatorii lor și alți invitați.

Sevdaliza, Arenele Romane

Ritmul pieselor sale conține influențe electro, punk, triphop și grime. Artista atinge subiecte precum diversitatea genului și percepția emoțiilor transmitând o stare de melancolie prin fiecare vers. Versurile criptate ale albumului și vocea seducătoare ajung imediat în mintea ta. Concertul va avea loc pe 9 noiembrie, începând cu ora 21:00.

Spiritual Season, Quantic

Spiritual Seasons (Irish-Folk) revin la Quantic în data de 9 noiembrie, iar concertul va începe la ora 19:30. O remarci atât prin sound-ul puternic, prin melodiile cu tentă medievală şi celtică, cât şi prin baladele nordice, combinate cu un show energizant. Spiritual Seasons au parcurs un turneu de succes prin Europa şi Asia așa că fiți atenţi pentru că sigur vă veţi molipsi de energie şi veţi dansa pe muzica lor.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *