Urban agenda. Evenimente București 5-11 noiembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 5-11 noiembrie în București.

Moromeții 2 – Premiera de gală, Sala Palatului

Morometii 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi. Premiera națională are loc pe 5 noiembrie, începând cu ora 20:00.

UrbanEye Film Festival, Cinema Elvira Popescu, Apollo 111

În perioada 7-11 noiembrie, orașul își deschide porțile la UrbanEye Film Festival. Vino să-i cunoști poveștile și să-l privești din noi perspective la Cinema Elvire Popesco și Apollo 111. Ediția curentă are ca temă principală locuirea, explorată sub diversele ei forme. Pe lângă acestea vor putea fi văzute filme despre arhitecți contemporani semnificativi, despre noi abordări ale orașelor prin intermediul jocurilor, precum și alte subiecte relevante despre mediul construit.

Hikikomori, Goethe Institut

Hikikomori provine din limba japoneză și desemnează o persoană care a decis să se izoleze de lumea exterioară pentru o perioadă nedeterminată. În piesă ne aflăm in mintea lui H – sunt opt ani de când s-a închis în camera sa și refuză să iasă în lumea la care se conectează exclusiv prin chat. Spectacolul are loc pe 5 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Mariage Fest, Palatul Parlamentului

Ediția cu numărul 27 a Mariage Fest va avea loc în perioada 9-11 noiembrie la Palatul Parlamentului. În cadrul evenimentului găsești locații de nuntă, rochii de mireasă, costume de mire, fotografi și videografi, artiști și formații de nuntă, inele și verighete, aranjamente florale, mărturii și multe decorațiuni pentru nuntă.

Lacul Lebedelor, Sala Palatului

Lacul lebedelor, primul balet al lui Tchaikovsky și cel mai apreciat balet al tuturor timpurilor, revine pe scena Sălii Palatului într-o distribuție de excepție, pe 11 noiembrie, ora 19:30.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *