Urban agenda. Evenimente București 30 iulie – 5 august 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 30 iulie – 5 august în București.

Learn Fast Workshop, Swing Dance Society

Ce poți face în aproape o oră? Vizionarea unui episod dintr-un serial preferat, stat răbdător în trafic sau verificarea notificărilor de pe Facebook. Iată o alternativă mai sănătoasă, energică și sigur mai voioasă: 55 de minute în care înveți câteva elemente (pași) dintr-un dans de de Swing, Blues, Shag, Charleston sau Lindy Hop. Evenimentul are loc pe 31 iulie, începând cu ora 18:00.

Nocturne de Poezie Contemporană

A.R.C.E.N. și BRD Groupe Societe Generale au deschis sezonul lecturilor de poezie contemporană în București. Ediția din acest an a Nocturnelor de Poezie Contemporană se desfășoară în fiecare vineri, de la ora 21.00, în perioada 13 iulie-14 septembrie și aduce în fața publicului 11 scriitori invitați: Sorin Despot, Daniela Luca, Doina Ioanid, Teodora Coman, Alexandra Turcu, Dan Coman, Marin Mălaicu-Hondrari, Nora Iuga, Octavian Soviany, Ștefan Manasia, Andrei Dósa.

Mersul Trenurilor, Teatrul Arte dell Anima

„Mersul Trenurilor” este un spectacol în trei scene, cu trei personaje. Porneşte chiar dintr-un tren în care un el şi o ea se întâlnesc și li se întâmplă o evidentă apropiere emoţională, urmând ca în scenă a doua să se rupă, după ce Robert, personajul masculin şi-a permis să îşi imagineze un joc romantic între sticlele lor de apă. Ceva neaşteptat se întâmplă după toate astea şi toate convenţiile se rup pentru a da naştere unor direcţii nebănuite. Piesa de teatru are loc pe 31 iulie, începând cu ora 19:00.

Picnic & Film la Conac, Vivolis Events

Vivolis Events redeschide porțile conacului pentru un nou Weekend de Picnic & Film în aer liber. Grădina te așteaptă cu programul perfect de relaxare și evadare din jungla urbană: o zi completă de picnic, finalizată prin proiectia de la ora 21:00 a filmului franțuzesc Haute Cuisine (2012), urmată de o nouă zi de „after-party”, însoțită de muzică bună și relaxare. Evenimentul are loc pe 4 și 5 august.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *