Urban agenda. Evenimente București 30 aprilie- 6 mai 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 30 aprilie – 6 mai în București.

Sophisticat Yard Sale, Joben Bistro

Sophisticat Yard Sale, târgul urban de reciclare a lucrurilor frumoase, care merită încă o șansă de a fi iubite și purtate, te invită la ediția lunii mai, pe data de 5 și 6, între orele 10:30 – 17:30.

Free Comic Book Day, Red Goblin

Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de benzi desenate din întreaga lume oferă benzi desenate absolut gratuit pentru oricine intră in magazinele lor. Vino sâmbătă la Red Goblin începând cu ora 12.00, de unde îți vei putea alege o revistă gratuită din cele pregătite special pentru acest eveniment.

Titanic vals, Teatrul Metropolis

Acţiunea se petrece în 1932, în orice oraş unde există soacre, neveste şi prefecturi. Piesa de teatru are loc pe 4 mai, începând cu ora 19:00.

Curs de desen, Art & Hobby Studio

Pornind de la o natură moartă se vor pune bazele desenului – compoziție, paginație, construcție, valorație – folosindu-ne de creion, grafit și cărbune, având ca suport hârtia. Cursul de desen cu tema natură statică are loc pe 5 mai, începând cu ora 15:00.

Hrană, meditație și oameni frumoși, Teahouse 5

Hai cu mic, cu mare să ne bucurăm de hrană gătită cu multă iubire, meditație, bucuria de a fi alături de oameni frumoși și de ce nu, la joacă, daca vii cu copiii. Evenimentul are loc pe 5 mai, începând cu ora 12:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *