Urban agenda. Evenimente București 3-9 decembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 3-9 decembrie în București.

Alternative Bazaar – Christmas edition 3.0, Club 16

Alternative Bazaar se întoarce cu o ediție de sărbători pe 9 decembrie, între orele 14:00 și 20:00, în Club 16 (strada Ion Câmpineanu nr. 16). La Alternative Bazaar vei găsi haine, accesorii și încălțăminte, dar și decorațiuni sau alte obiecte ce se potrivesc stilurilor goth, metal, punk, cybergoth, steampunk, fetish etc.

Târgul de Crăciun București, Piața Constituției

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piața Constituției, eveniment care atrage peste 1 milion de vizitatori din țară și din străinătate.

Bucharest Short Film Festival, Cinemateca Eforie

Festivalul de scurtmetraje Bucharest Short Film Festival revine cu cea de a 3-a ediție în perioada 8-14 Decembrie, la Cinemateca Eforie, cu o nouă selecție de filme excepționale, premiate în cele mai mari festivaluri de film din lume.

Poveste de Crăciun, Sala Polivalentă

Un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe scena Sălii Polivalente nume mari din artele spectacolului și nu numai. Publicul va avea ocazia să ia parte la momente cu artiștii lirici și Baletul Operei Comice pentru Copii, dar și cu mulți invitați surpriză. Evenimentul are loc pe 4 decembrie, între orele 19:00 și 21:30.

Dacă noi ne iubim, Teatrul Național

Muzicalul „Dacă noi ne iubim” este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu și scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga si Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf. Evenimentul are loc pe 3 decembrie, începând cu ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *