Urban agenda. Evenimente București 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie în București.

Concert The Cat Empire, Arenele Romane

De peste un deceniu The Cat Empire sunt cunoscuți drept una dintre cele mai tari trupe din lume cand vine vorba de distracție și voie bună, iar după succesul de la Shine Festival de vara asta, pe 31 octombrie australienii revin la Bucurelti la Arenele Romane (cort încălzit). Evenimentul începe la ora 19:30.

Petrecere de Halloween, Underworld

Fenrir’s Lions te invită anul acesta la prima ediție a unei petreceri tematice de Halloween, în club Underworld, pe data de 2 noiembrie! În cadrul acestui eveniment vor avea loc concursuri de costume și shot-uri, dar și tombole. Evenimentul începe la ora 21:00.

Día de los Muertos, Muzeul Național al Literaturii Române

Evenimentul va aduce în fața publicului român un impozant Altar al Morților și o expoziție fotografică alcătuită din imagini ce înfățișează diferite aspecte ale acestei tradiționale sărbători: piețe, dansuri, altare și ofrande. Totodată, se vor prezenta lucrările artistului mexican Julio César Rivera, care constau în reinterpretări contemporane, în ulei, ale Catrinei, precum și lucrările graficianei Valeria Voicu, ce surprind fragmente ale cosmoviziunii prehipanice. Día de los Muertos are loc pe 31 octombrie, începând cu ora 18:00.

Și din 10 n-a mai rămas niciunul, Teatrul Avangardia

10 persoane izolate pe Insula Soldatului. Victime sau criminali? Un mister de rezolvat pentru spectatorii piesei „Și din 10 n-a mai rămas niciunul”, o nouă versiune actualizată a celei mai faimoase povești imaginate de Agatha Christie. Piesa de teatru are loc pe 3 noiembrie, începând cu ora 20:00.

MakeUp Fest, Crystal Palace Ballrooms

MakeUp Fest este un eveniment dedicat integral machiajului, conceput pentru a-i reuni pe profesioniștii din domeniu, dar și pentru a trezi interesul marelui public. Evenimentul are loc pe 3 și 4 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00.

Cyborgs Among Us, Centrul Ceh

Documentarul Cyborgs Among Us vorbeşte despre modul în care viaţa oamenilor obişnuiţi poate fi schimbată ireversibil de tehnologie şi despre, finalmente, transformarea acestora în cyborgi. Proiecția filmului are loc pe 29 octombrie, de la ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *