Urban agenda. Evenimente București 27 august – 2 septembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 27 august – 2 septembrie în București.

Craft Beer Festival, Verde Stop

Ediția de anul acesta a Craft Beer Festival are loc între 31 august și 2 septembrie. Cu această ocazie, vei avea oportunitatea de a experimenta o varietate de beri craft, dar și să afli despre stilurile de bere artizanală. Vor fi zeci de sortimente de bere craft din România, dar și de peste hotare, fiecare special, de la diverse tipuri de Ale, Lager, Stout, la Porter și IPA, unele deja cunoscute, altele noi și neașteptate. Festivalul propune și mâncăruri delicioase, care se vor potrivi de minune licorilor artizanale.

Bucharest Design Meetup, Grădina Dorobanți

Vino să iei pulsul comunității de design din București, să cunoști oameni noi și să dezbați subiecte de care ești pasionat(ă), un pretext bun pentru a bea ceva împreună. Evenimentul are loc pe 30 august, începând cu ora 19:00.

AllTimeClubbing, Kundalini Pool Bar & Lounge

Federico Gardenghi este întruchiparea unui miracol, a unui fenomen ce șochează atât sonor, cât și vizual. Pe 31 august, el revine pentru a doua oară în România, împărțind pupitrul cu Atapy, Olivian Nour și Cugler.

Eden Urban Festival, Grădina Eden

Pe 31 august-2 septembrie, între orele 13:00 și 23:00, Grădina Eden găzduiește o expoziție cu vânzare de artă, design, modă, bio&organic, completată de teatru, proiecții de filme și concerte live. La eveniment vei găsi și food trucks, împreună cu cocktailurile rafinate de la bar.

InnerSound New Arts Festival

Cea de-a cincea ediție a InnerSound New Arts Festival are loc în București între 27 august – 1 septembrie 2018. Concerte camerale, instalații, film mut însoțit de compoziție contemporană interpretată live, cineconcert, artă participativă și performance, precum și workshop-uri creative, pun muzica contemporană în relație cu artele vizuale și multimedia.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *