Urban agenda. Evenimente București 26 noiembrie -2 decembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 26 noiembrie -2 decembrie în București.

Bucharest Fashion Week, Soirée

Bucharest Fashion Week, cel mai important festival de modă din România, își va deschide porțile din nou din data de 30 noiembrie până în data de 4 decembrie 2018.

Lansare revista CUTRA, Tranzit

La începuturile absolute ale lumii, viața s-a format din molecule care pluteau în apele oceanului. În secolul 21 în România, molecule feministe au hotărât să-și facă propria supă primordială locală. Așa că au amestecat ingrediente antipatriarhale, pop-radicale, queer și-au lăsat la dospit până pe 1 decembrie. CUTRA e un lichid dens, consistent și greu de digerat pentru unii. Pentru altele are efecte vindecătoare, emancipatoare, descântecătoare. Lansarea are loc pe 1 decembrie, începând cu ora 18:00.

Monsters’ Party – Asylum, Trollo Bar

În noaptea Sfântului Andrei, în care limita dintre real și ficțiune dispare, porțile cerului și ale pământului se deschid, Monsters’ Party revine cu o nouă ediție cu adevărat înfricoșătoare: Asylum. Petrecerea are loc pe 30 noiembrie, înceoând cu ora 22:00.

Pink Martini, Sala Palatului

O aventură muzicală în jurul lumii, ce își trage inspirația din filmele musical Hollywoodiene ale anilor ’40 și ’50 și îmbină o varietate de genuri într-o compoziție modernă și eclectică – Pink Martini aduce, pe orice scenă pe care performează, un repertoriu multilingv și un sound ce nu poate fi clasificat, dar care garantat va ridica publicul în picioare. Concertul va avea loc pe 1 decembrie, începând cu ora 20:00.

Technogeneza, For Friends Bar

Addictive Events aduce prin Technogeneza nume fresh, oameni pasionați de muzică, oameni care trăiesc fiecare secundă din set-urile lor cu pasiune și dorința de a face publicul să trepideze. Party-ul are loc pe 29 noiembrie, începând cu ora 22:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *