Urban agenda. Evenimente București 26 martie – 1 aprilie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 26 martie – 1 aprilie în București.

Alternative Bazaar 8th edition, Epic Bar

Alternative Bazaar revine pe 31 martie, între orele 16:00 și 20:00, la Epic Bar (strada Colței nr 50 – la etaj și mansardă). La târg vei găsi haine, accesorii și încălțăminte, dar și decorațiuni sau alte obiecte ce se potrivesc stilurilor goth, metal, punk, cybergoth, steampunk, fetish etc. Vezi AICI mai multe detalii.

Electronica, Trollo Bar

Așa cum spune și numele, este o seară în care vei călători și prin tărâmurile muzicii electronice. Vei putea dansa cu această ocazie pe progressive-deep techno, deep, techno, tech-house, high-tech minimal, tech-house, deep, space, minimal-techno, progressive, psychedelic, psy-trance, deep drum and bass, jump-up și neurofunk. Evenimentul are loc pe 30 martie, începând cu ora 22:00. Vezi AICI mai multe detalii.

Declarațiune, Yellow Club

Spectacolul prezintă o întâlnire între cinci femei și doi bărbați, oameni simpli cu frustrări și necazuri, inculți și pompoși, nepricepuți în mânuirea cuvintelor și stângaci în exprimare, care, din încercarea de a ascunde anumite lucruri neplăcute despre ei, se dezvăluie fără să vrea în urma unor declarații făcute la un presupus post de politie. Piesa de teatru are loc pe 26 martie, începând cu ora 20:30.

Japanese gastronomy night, Yuki

Seria dedicată gastronomiei japoneze continuă cu o seară dedicată Nabe, o supă japoneză preparată din diferite ingrediente si servită în oale speciale individual sau alături de cei dragi. Evenimentul are loc pe 29 martie, începând cu ora 19:00.

Curs introductiv de tango, Tango Emocion

Marți, încalță o pereche de pantofi comozi și lasă-te cucerită de acest curs introductiv de tango, care are loc începând cu ora 19:15.

Clubul de lectură Damen Tango, sediul Oriflame

Miercuri, 28 martie, de la ora 19:00, are loc a treia ediție a Clubului Damen Tango, organizat de Editura Nemira, revista Marie Claire și Oriflame. Subiectul acestei ediții este „Femeia din Orient Express” de Lindsay Jayne Ashford, un roman despre tânăra Agatha Christie și călătoria ei cu Orient Expressul, menită să o facă să uite problemele din căsnicie.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *