Urban agenda. Evenimente București 24-30 septembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 24-30 septembrie în București.

Autumn Morning Mood, Ateneul Român

Societatea Muzicală începe o noua tradiție: „Morning Mood”, concerte matinale de weekend la Ateneul Român din București. Seria va debuta sâmbătă, 29 septembrie 2018 la ora 11:00, cu Verona Maier, la orga și la clavecin, și cu Vlad Maistorovici la vioară.

Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest

Odată cu toamna, Detox+Market 13 aduce împreună oameni care împart nu doar o filosofie comună în ceea ce privește slow fashion-ul, dar două orașe care fac treabă extrem de bună când vine vorba de sustenabilitate, petreceri, artă, cooleală și sneakers.

The Motans, Hard Rock Cafe

Joi, pe 27 septembrie, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe are loc un concert live cu noua senzație a muzicii românești, The Motans! Trupa și-a lansat albumul de debut, „My Gorgeous Drama Queen”, un moment important pe care The Motans au ales să îl sărbătoarească alături de fanii din toată țara.

‘90-’00s party, Club 16

În amintirea erei pop, Club 16 organizează un eveninent dedicat nostalgiei anilor ‘90-‘00. Cu toții iubim hit-urile ce se auzeau la maximum din boombox, de pe casete și vinyl. Hai la o petrecere autentică în care vibe-ul bun este garantat! Evenimentul are loc pe 28 septembrie, începând cu ora 22:00.

Înapoi în iarnă, unteatru

Pe fundalul unor proteste care par fără sfârșit – anti-corupție, LGBT, anti-LGBT – protagoniștii sunt martorii ascensiunii și căderii politice a tatălui lor, antihristul poporului revoltat. O poveste despre criză identitară, familie și maturizare, care ne întreabă pe fiecare dintre ei ce am moștenit de la ai noștri. Piesa de teatru are loc pe 28 septembrie, începând cu ora 19:00.

1001 de Nopți – Târg Oriental-Occidental, iDracula

A patra ediție a târgului 1001 de Nopți are loc pe 29 și 30 septembrie, între orele 11:00 și 20:00. Vei găsi aici lucruri hand made, parfumuri și rochii arăbești, bijuterii rafinate, cosmetice naturale, săpunuri, creme, haine și genți, iar papilele gustative se vor răsfăța cu dulciuri delicioase.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *