Urban agenda. Evenimente București 24-30 decembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 24-30 decembrie în București.

Tulips live – jazz meets the blues, Grădina Eden

Tulips, un duo proaspăt și acid, combină în mod surprinzător două stiluri de muzică înrudite într-un concert în care standarde de jazz, cântece cunoscute și compoziții proprii se ascut pentru a creiona o interpretare proprie cu un stil subtil și fluent. Concertul are loc pe 29 decembrie, de la ora 20:00.

Concertul tradițional de Anul Nou, Sala Palatului

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, concertul tradițional de Anul Nou, are loc pe scena Sălii Palatului luni, 30 decembrie. Va fi un spectacol eveniment în care vei avea ocazia să asculți cele mei frumoase valsuri, alături de multe alte surprize muzicale.

Antrenamente gratuite de apărare, F.R. Krav Maga Budapesta

Cu ocazia împlinirii a doi ani de predare krav-maga stick-fight la această sală, F.R. Krav Maga Budapesta pune la dispoziție 3 ședințe gratuite pentru oricine vrea să învețe să se apere. Antrenamentele se vor ține în zilele de 24, 26 și 28 decembrie, de la ora 20:00.

Brunch de Crăciun, La Vitrine

Urmează cel mai minunat moment al anului! Amintește-ți de tradiție și invită-ți familia la „prânzul festiv de Crăciun”. Fiți veseli, destinși și creați împreună cu noi cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Evenimentul are loc pe 25 decembrie, de la ora 13:00.

Memoria apei, Teatrul Național

Un spectacol pentru suflet, despre relaţiile de familie, despre regăsire şi acceptare din iubire. Trei surori – Teresa, Mary și Catherine – se întorc, după mult timp, acasă, să-și conducă mama pe ultimul drum. În febra pregătirilor, poveştile lor de viaţă ni se derulează într-un joc înşelător al amintirilor, într-o luptă cu propriii lor demoni. Se nasc întrebări când cinice, când tandre, se aşteaptă răspunsuri de-o viaţă-ntreagă. În Memoria apei timpul subiectiv intră în conflict cu cel real, iar graniţa între comic şi tragic e dizolvată în regrete şi neîmpliniri. Piesa de teatru are loc pe 30 decembrie, de la ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *