Urban agenda. Evenimente București 23-29 iulie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 23-29 iulie în București.

Marele Picnic ShortsUP, Grădina Botanică

Marele Picnic ShortsUP – scurtmetraje în Grădina Botanică, a ajuns la ediția a 5-a: jumătate de deceniu de filme scurte pe iarbă, de seri și zile cu întins pătura la soare și apoi la lună, de privit la ecran. Despre asta e vorba la evenimentul din mijlocul verii: oameni prietenoși și relaxați, cu chef de filme, de vorbă și de natură, într-o insulă urbană exotică și primitoare. Evenimentul are loc pe 27-29 iulie, între orele 18:00 și 23:00.

IMPRO Talks, Lente

!MPRO Talks este un eveniment lunar, ce va aduna comunitatea de improvizatori în jurul unor subiecte menite să ne lărgească orizontul de cunoştinţe, să ne hrănească curiozitatea şi, cel mai important, să ne aducă împreună. Luna aceasta, evenimentul are loc pe 29, între orele 15:30 și 18:00.

Love Yard Sale, Copper’s Pub

Love Yard Sale este târgul multor lucruri frumoase care merită încă o șansă să fie iubite, cumpărate și purtate cu drag. În cele două zile de târg te așteaptă o varietate de articole în stare foarte bună și bună, multe din ele chiar noi. Evenimentul are loc pe 28 și 29 iulie, între orele 11:00 și 18:00.

Atelier de origami, Casa cu Rost

Vei cunoaște o artă proventită din cultura asiatică, atât de diferită de cultura europeană, dar atât de benefică și relaxantă. Origami ajută la dezvoltarea coordonarii ochilor și a mâinilor, a abilităților motorii fine și a concentrării mentale. Atelierul are loc pe 25 iulie, între orele 18:30 și 20:30.

Cinema de vară, Promenada

Vino pe terasa Promenada pentru o varietate de proiecții de filme pentru toate gusturile. De la ultimul film din seria Fast and Furios până la biografia lui Steve Jobs, cinema-ul de vară de #PePromenada îți va asigura relaxarea pe toată durata sezonului cald. Găsești aici programul proiecțiilor.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *