Urban agenda. Evenimente București 20-26 august 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 20-26 august în București.

UnderCloud, ARCUB

Primul și cel mai longeviv Festival Internațional de Teatru Independent din România are loc între 22 și 31 august la ARCUB Gabroveni. Vor avea loc spectacole de teatru și dans, evenimente teatrale unice, personalităţi culturale românești şi internaţionale, petreceri şi multe surprize artsy.

Bucharest GreenSounds Festival, Parcul Herăstrău

Cea de-a 5-a ediție Bucharest GreenSounds Festival, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală, va avea loc în weekend-ul 24-26 august 2018, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. În cadrul evenimentului vor susține concerte The Hives, UB40 featuring Ali Astro and Mickey, Ky-Mani Marley, Subcarpați, Sofa Surfers, Club des Belugas, Implant pentru Refuz, Coma, Grimus, Omul cu șobolani, ROA, The Amsterdams, Toulouse Lautrec, Mr.jurjak, RoadkillSoda, The Kryptonite Sparks, NEXT EX, Basska și mulți alții.

Stand Up Comedy, Quantic

Pe 23 august, începând cu ora 20:00, celebri Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru vor susține un spectacol de stand up comedy în Quantic.

Concert Feli, Mega Mall

Și-a desenat viața în #CreioaneColorate, a făcut trompetele să cânte și l-a făcut pe Marius Moga să o aleagă în cadrul show-lui de talente Vocea România. Cu un album lansat în toamna anului trecut, Feli a cucerit inimile românilor. Artista va susține un concert pe terasa Mega Mall pe 23 august, începând cu ora 20:30.

IMPRO Talks, Lente

!MPRO Talks este un eveniment lunar, ce va aduna comunitatea de improvizatori în jurul unor subiecte menite să ne lărgească orizontul de cunoştinţe, să ne hrănească curiozitatea şi, cel mai important, să ne aducă împreună. Evenimentul are loc pe 25 august, începând cu ora 15:30.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *