Urban agenda. Evenimente București 19-25 martie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 19-25 martie în București.

David Bowie is, Happy Cinema

Acest documentar este un tur al inovatoarei expoziții dedicate lui David Bowie de la Victoria and Albert Museum, Londra. Expoziția care a înregistrat cele mai rapide vânzări din istoria muzeului conține o colecție remarcabilă de costume originale ale artistului, versuri scrise de mână, fotografii și fragmente video cu Bowie, videoclipuri, decoruri, instrumente muzicale care au aparținut muzicianului și schițe cu grafica albumelor. Evenimentul are loc pe 24 martie, începând cu ora 18:00.

Beauty Trend Report, Crystal Palace Ballrooms

Pe 25 martie are loc primul seminar din seria #BeautyTrendReport, primăvara/vara 2018. Se va vorbi despre tendințe în tot ce înseamnă beauty și se va concluziona cu o demonstrație de makeup & hair looks. Evenimentul începe la ora 13:30.

Fapte bune pentru animale, Hornbach Berceni

Asociația pentru protecția animalelor Robi va fi prezentă la Hornbach Berceni cu scopul de a strânge donații în hrană și accesorii pentru câinii și pisicile din grija asociației. Vor fi aduse și animăluțe gata de adopție! Evenimentul are loc pe 24 martie, între orele 10:30 și 18:30, în holul de acces al Hornbach.

Îmbracă un copil de Paște, Auchan

Asociația Touched România te invită să faci viața mai frumoasă copiilor fără posibilități. Campania este activă în fiecare zi până pe 11 aprilie, în cele 8 hypermarket-uri Auchan din București. Vezi aici mai multe detalii.

Fetish Party, Thor’s Hammer Bar

Fet Party este despre libertate, despre informare, despre socializare şi are ca literă de lege distracţia. Nu doar practicanţii, ci şi curioşii sunt invitaţi să se unească şi să se cunoască. Să ne dezbrăcăm de prejudecăţi si ihibiţii, să dăm frau liber imaginaţiei, fanteziilor, fetish-urilor, dar mai ales să petrecem altfel la sfârșit de săptămână. Evenimentul are lor pe 23 martie, între orele 18:00 și 3:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *