Urban agenda. Evenimente București 17-23 septembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 17-23 septembrie în București.

Carla’s Dreams, Hard Rock Cafe

Îi iubesti, le asculți muzica, ai trăit la intensitate maximă fiecare concert sau fiecare piesă nou lansată. Pe 19 septembrie, de la ora 21:30, te poți bucura de nou de Carla’s Dreams, într-un show de excepție.

Bounty Fair, Dionisie Lupu nr 46

Bounty Fair revine cu forțe proaspete și pline de energie în aceeași grădină atinsă de primele semne ale toamnei prospere și magic de colorate. Nu am uitat nici de cafea și ciocolată caldă, gustări gourmet aburinde și activități pentru oamenii mici.

We Love The Beatles Show, TNB

Spectacolul este susținut de una dintre cele mai apreciate trupe tribut Beatles din lume, Bestbeat, desemnată de Newsweek în primele 30 de trupe ale lumii care aduc omagiu și păstrează istoria și atmosfera trupei pentru generațiile actuale. Concertul are loc pe 17 septembrie, de la ora 20:00.

Dona Juana, Teatrul Dramaturgilor Români

Piesa Dona Juana scrisă de Anca Visdei este o încercare de a responsabiliza ambele sexe, masculin și feminin, în demersul lor comun, liber consimțit, de a se dărui unul altuia din toate punctele de vedere. Piesa de teatru are loc pe 21 septembrie, începând cu ora 19:00.

Ashoka Film Festival, Pura Vida Sky Bar și Deschis Gastrobar

Ashoka Film Festival aduce 4 filme documentare și 4 conversații cu antreprenori sociali despre educație, mediu, multiculturalism, soluții la provocări globale și responsabilitate socială. 2 proiecții vor avea loc pe 18 și 25 septembrie la Pura Vida Sky Bar, iar celelalte 2 la Deschis Gastrobar, pe 20 și 27 septembrie.

Tu ce plaunri ai săptămâna aceasta?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *