Urban agenda. Evenimente București 17-23 decembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 17-23 decembrie în București.

Seară de pian la lumina lumânării, Luna Cafe & Bistro

De când nu ai mai ieșit cu iubitul sau soțul la o întâlnire romantică? Fă-i o surpriză și ieșiți în Luna Cafe & Bistrope 19 decembrie, începând cu ora 20:00, pentru muzică live de pian, la lumina lumânării, cu o selecție de vinuri spectaculoase și mâncare delicioasă!

CzechImage Pop-up Exhibition, Centrul Ceh

Competiţia CzechImage i-a provocat pe tinerii artişti vizuali din România să ne arate cum se vede Cehia prin ochii lor, iar din cele 90 de lucrări înscrise au fost selectate 20 cele mai bune. Alături de cei 4 câştigători şi cele două lucrări selectate pentru a fi expuse la Galeria Centrului Ceh din Praga, au mai fost alese încă 14 afişe ce vor putea fi văzute la Centrul Ceh, pe 19 decembrie, începând cu ora 20:00.

Târgul din Ajun, Therapy

Pe 22 și 23 decembrie, între orele 10:00 și 20:00, are loc Târgul din Ajun, un târg prietenos și îmbelșugat ,ca din povești, cu minunății care mai de care, meșterite cu drag de 12 creatori.

Rog seriozitate!, Club 99

Un spectacol de stand up comedy bazat pe fapte reale, exagerate și înflorite de doi comedianți cu experiență. Observații și glume despre români, vacanță, xerox, cupluri, căsătorie, copii și multe, multe altele. Evenimentul are loc pe 20 decembrie, începând cu ora 20:00.

Și tu poți să fii Moș Crăciun, Muzeul Satului

Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti derulează până pe 21 decembrie o campanie de strângere de cadouri pentru copii defavorizați. Cei interesați pot dona haine, jucării sau dulciuri zilnic, între orele 9:00 și 17:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *