Urban agenda. Evenimente București 16-22 iulie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 16-22 iulie în București.

Girls night out on the rooftop, Pura Vida Sky Bar & Hostel

Aveai nevoie de un motiv să ieși cu prietenele tale în oraș? Tocmai l-ai găsit! Vino cu gașca de prietene miercuri la asfințit (începând cu ora 18:00) pentru a vă relaxa la un pahar de Aperol Spritz.

Curs We Love Eclair, Icep Hotel School

Sâmbătă, între orele 9:00 și 19:00, are loc cursul intensiv We Love Eclair, unde poți descoperi secretele pregătirii acestui desert franțuzesc deosebit după rețete originale reinterpretate alături de Mirela Cata. Găsești aici toate detaliile.

Cursuri de Pilates, Con Sabor

Experimentează cursurile de Pilates alături de Alexandra în fiecare luni și miercuri, de la ora 19:30, și alături de Adina, în fiecare marți și joi de la 18:00. Cele două sunt instructoare acreditate la nivel internațional de Pilates International Education și de ministerele avizate din România.

Dezvoltare personală prin pictură de mandale, Art & Hobby Studio

În acest atelier poți să descoperi metode ce țin de psihologie, dezvoltare personală și artă pentru a-ți vindeca emoțiile. Accesând imaginația, relaxarea și detașarea vei vedea aceeași situație sau poveste cu alți ochi, într-un mod constructiv, pozitiv și detașat.

Nutriția gravidei, Asociația SAMAS Sănătate pentru Mame și Sugari

Planuiești să rămâi insărcinată curând sau tocmai ai descoperit că ești gravidă? Deși data nașterii poate fi departe, există lucruri pe care le poți face acum pentru a-ți asigura ție și bebelușului tău un start bun. SAMAS a creat acest curs pentru a te informa si pentru a te ajuta să iei deciziile corecte chiar de la inceput.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *