Urban agenda. Evenimente București 16-22 aprilie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 16-22 aprilie în București.

Picnic in the Garden, Hotel Caro

Între 20 și 22 aprilie, vino în grădina din spatele Hotelului Caro, cu peste 2000 mp de iarbă, o parcare plină de food-truck-uri celebre și baruri de bere craft. Festivalul are loc între orele 12:00 și 23:00.

Workshop de caligrafie, Ceainăria Respiro

În cadrul acestui workshop, vei învăţa mişcările de bază (pe care le veţi putea aplica mai apoi în orice tip de scriere, ba chiar şi în desen şi pictură) și vei studia câteva stiluri caligrafice importante. Evenimentul are loc pe 19 aprilie, între orele 19:00 și 21:00.

Cinepolitica 2018

Cinepolitica, singurul festival din Europa Centrală și de Est dedicat filmului politic, revine între 18 și 22 aprilie, la București, la Cinema Elvira Popescu și Institutul Balassi din București.

Jazz in Church, Biserica Lutherană

După 5 ediții sold-out, Jazz in Church își anunță cea de-a șasea ediție care va avea loc între 19 și 22 aprilie 2018, în binecunoscuta biserică Lutherană din București, aducând anul acesta împreună artiști consacrați din zece țări de pe patru continente.

Grădina de Primăvară, Merlock

În weekendul 21 – 21 aprilie ne reintrăm în ritm, dăm jos din straturi și din moleșeală și ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban pentru toată familia din centrul orașului, care se va desfășura la Merlock.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *