Urban agenda. Evenimente București 15-21 octombrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 15-21 octombrie în București.

Scriere expresivă pentru dezvoltarea personală, SanThe Fitoceainărie

Acest curs este despre cum îți accesezi emoțiile mai ușor, cum le înțelegi pentru a putea depăși episoadele neplăcute și cum te reconectezi cu tine însuți. Modului 2 are loc pe 16 octombrie, între orele 18:30 și 21:30, iar tema este „Self-love și scrierea pentru vindecare”.

Concert Eivør, Control

Ce se întâmplă când amesteci sunetul valurilor izbite de stânci, incantațiile șamanice inuite și temperamentul nordic, cu o voce care sculptează minuțios stări pe care nu le mai poți uita? Se naște o muzică rară, o călătorie ritualică eliberată de spațiu și timp, în care doar Eivør poate fi maestrul de ceremonii. Eivør concertează pe 20 octombrie, ora 20:00, în Club Control.

Bărbați pe Mătăsari, strada Mătăsari

Bărbați pe Mătăsari se dorește a fi o extindere a Festivalului Femei pe Mătăsari, o ediție de toamnă, o ediție în care strada Mătăsari să găzduiască mici meșteșugari, artiști și artizani, afaceri conduse de bărbați care au înțeles orașul, care fac din acesta un loc mult mai frumos și mai prietenos. Festivalul are loc pe 20 și 21 octombrie, între 10:00 și 22:50.

Marșul Împreună pentru siguranța femeilor, Piața Universității

Sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15:00, are loc în București Marșul „Împreună pentru siguranța femeilor!”. Se pornește de la Piața Universității, din Parcul Colțea, spre Piața Victoriei. Citește mai multe despre acest eveniment aici.

Roast Challenge, Club 16

Luni, 15 octombrie, începând cu ora 20:00, la Club 16 va avea loc primul show de Roast Challenge din România. 8 comedianți se vor duela în mai multe reprize, până va rămâne un singur câștigător.

Flex Olympics, Kulturhaus

Scopul evenimentului este acela de a promova cultura urbană prin diferite activități de sale în segmentul de streetwear și sneakers, expoziție picturi sneakers & streetwear inspired, gathering al pasionaților de fenomen și alte câteva surprize. Flex Olympics are loc pe 20 octombrie, începând cu ora 12:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *