Urban agenda. Evenimente București 13-19 august 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 13-19 august în București.

Wine & Paint Night Out, Journey Pub

Art & Hobby Studio te invită miercuri, de la ora 19:00, în Journey Pub, la un eveniment cu vin, pictură și multă voie bună! Nu îți face griji dacă nu ai mai pictat până acum! Acest eveniment este o ocazie ideală să înveți lucruri noi, să te deconectezi de grijile cotidiene, să te relaxezi prin artă, să cunoști persoane noi, să socializezi și să te bucuri de un vin bun.

O noapte furtunoasă, Teatrul Arte dell’Anima

O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă, „O noapte furtunoasă” îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează. Piesa de teatru are loc pe 13 august, începând cu ora 19:00.

Târg de bucate tradiționale, Biserica Sfântul Dumitru-Poştă

Pe 18 și 19 august are loc în curtea bisericii un târg de bucate tradiționale cu scop caritabil. Vei putea degusta preparate tradiţionale, prăjituri de casă, dulcețuri, zacuşti şi siropuri pregătite de cele mai pricepute gospodine, iar scopul evenimentului este colectarea de fonduri în vederea susținerii copiilor care provin din familii vulnerabile pentru începerea anului școlar.

Evening Heartfulness Meditation Circle, Bucurania

Meditația mindfulness este forma secularizată a meditației vipassana, veche de cca. 2500 de ani și abundent studiată în psihologia contemporană. Vino și tu pe 13 august, începând cu ora 18:30, la această întâlnire de meditație.

Summer Vintage Fair, F O R M A Coffee

Adu cu tine hainele pe care nu le mai porți, dar care sunt în stare bună, pentru a-și găsi o nouă casă! În același timp, îți poți îmbogăți garderoba pentru sezoanele care urmează. Evenimentul are loc pe 18 și 19 august, între orele 10:00 și 19:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *