Urban agenda. Evenimente București 12-18 noiembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 12-18 noiembrie în București.

Concert Acadelia, Sala Palatului

Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Concertele vor avea loc pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr.

Aniversare Fratelli

Pe 17 noiembrie, clubul Fratelli sărbătorește 17 ani de existență. Cu această ocazie, seara va fi animată de celebrul DJ german ATB. Petrecerea începe la ora 23:30.

Târgul de carte Gaudeamus, Romexpo

Ediţia cu numărul 25 a Târgului Internaţional Gaudeamus, organizat de Radio România, va avea loc în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo, şi stă sub semnul mai multor aniversări: Centenarul Marii Uniri şi al Primului Război Mondial, 90 de ani de Radio România, 25 de ediţii ale Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură.

Coma Light, Hard Rock Cafe

Vineri, 16 noiembrie, Metalhead și BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show Coma Light, adică piesele pe care le iubești reinterpretate în manieră acustică.

MNAC Fall Opening 2018, Palatul Parlamentului

MNAC anunță vernisajul noului sezon expozițional în data de 15 noiembrie, ora 19:00, la Palatul Parlamentului.

Poloneze și românce care au schimbat lumea, Palatul Regal

Expusă pentru prima oară în aer liber, expoziția „Poloneze și românce care au schimbat lumea” te invită să descoperi poveștile fascinante a celor 34 de poloneze și românce care au avut curajul de a schimba propria țară, Europa și lumea. Evenimentul are loc pe 12 și 13 noiembrie.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *