Urban agenda. Evenimente București 11-17 iunie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 11-17 iunie în București.

Facelift yoga & Wine meditation, Yoga for Happy People

Există peste 600 de mușchi în corpul uman. Posturile din yoga tonifiează mușchii brațelor și picioarelor, spatele, abdomenul, etc.
Însă faţa noastră are nu mai puțin de 43 de mușchi, care merită și ei atenţia cuvenită. Pe parcursul sesiunii vei invăța mișcari specifice antrenării acestor mușchi, iar ca efect primordial vei obține stimularea producției de colagen și elastină, pentru o faţă mai tânără, mai strălucitoare, radiind de frumusețe. Evenimentul are loc pe 12 iunie, începând cu ora 20:00.

T-shirt Fest, Expirat

De la expozanți care mai de care mai interesanți, la activități precum workshop-uri de pictat pe tricouri, discuții libere, live drawing, expoziții de tricouri, muzică și relaxare, T-shirt Fest este locul perfect pentru a petrece în compania prietenilor, de a-ți găsi cele mai originale tricouri cu care să ieși în evidență oriunde ai merge, dar mai ales de a cunoaște oameni a căror pasiune pentru tricouri pot fi foarte inspiraționale. Evenimentul are loc pe 16 și 17 iunie, între orele 12:00 și 19:00.

Yard Sale, Centru

Vino și tu la cumpărături cu preț mic din garderobele puse la vânzare în weekend-ul 16-17 iunie, între orele 10:30 și 18:00. Evenimentul are loc la barul Centru, pe strada Blanari 21, etajul 1, zona Centrul Vechi, paralel cu strada Lipscani.

HeyDay Music Festival, Parcul Izvor

HeyDay Music Festival, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România, are loc în perioada 15 – 17 iunie 2018, în Parcul Izvor din București. Bob Marley, Robbie Williams, The Cranberries, Pink Floyd, The Who, Bruno Mars sunt doar câțiva dintre artiștii tributați la cea de-a treia ediție a festivalului.

Jazz la Grădină, Grădina Sticlarilor

Grădina Sticlarilor vă invită la o seară de jazz cu Mircea Tiberian, Diana Miron si Sian Brie în atmosfera răcoroasă de seară a grădinii. Evenimentul are loc pe 14 iunie, începând cu ora 20:30.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *