Urban agenda. Evenimente București 10-16 septembrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 10-16 septembrie în București.

World Cleanup Day

Pe 15 septembrie va fi World Cleanup Day, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie. Hai și tu pe 15 septembrie la cea de-a 6-a Zi de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania! Ne propunem o nebunie – cum ar fi să mobilizăm 1 milion de români la curățenie în toată țara, într-o singură zi? Let`s Do It! Înscrie-te aici alaturi de prietenii tăi: http://bit.ly/2w5xdQE

Blocați în trecere, Macaz

Pornind de la o serie de întrebari despre sine și ulterior (în procesul de lucru) diverse provocări lansate actorilor prin improvizații, spectacolul își propune să abstractizeze angoasele, vulnerabilitățile, frustrările și temerile care ne modifică inevitabil experiențele personale. Spectacolul are loc pe 12 septembrie, între orele 19:00 și 21:00.

Golan Symphonic, Arenele Romane

A 3-a ediție consecutivă a evenimentului concept născut la întâlnirea dintre acordurile clasice și muzica electronică adaugă un nou capitol în istoria unor live-uri ce merg dincolo de experiența unui simplu concert. Evenimentul are loc pe 14 septembrie, începând cu ora 18:00.

Haunted Bucharest Bike Night Edition

Dacă edițiile precedente s-au desfășurat pe lumina zilei, ultima ediție Haunted 2018 te va purta pe străzile întunecate ale Bucureștiului, în căutarea de mistere și povești de groază. Evenimentul are loc pe 14 septembrie, între orele 20:00 și 23:30, iar punctul de întâlnire este Piața Universității.

Garden Party, Ceai la Vlaicu

Se încinge grătarul pentru burgerii special pregătiți de Ovidiu Vasile , premiat la edițiile Burger Fest 2015 și 2016. De la arome și gusturi clasice până la variante mai îndrăznețe: Jack Daniels Burgers (cu sos Jack Daniels pregătit de Ovidiu) și Hawaian Burger (cu sos ananas cu rom). Urmează apoi un delicios cheesecake. Dar ce este o petrecere în grădină fără muzică live? Și nu orice muzică, ci cea seducătoare și specială a saxofonului, în cele mai frumoase acorduri de jazz!

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *