Urban agenda. Evenimente București 1-7 octombrie 2018

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 1-7 octombrie în București.

Silent Party, Trollo Bar

Sâmbătă, 6 octombrie, începând cu ora 22:00, se lasă cu muzică bună, 3 DJ, o grădină misterioasă și…băutură bună. Toate la un Silent Party pe măsură, alături de Ned, Buzera și Leaf.

Animusic Night 2018, Expirat

Un Animusic Night 2018 ce vă va răsfăță cu o grămadă de videoclipuri animate lansate recent și pline de surprize. După proiecții, you should be ready for some rock’n’roll, căci va apărea pe scena de la Expirat, Adrian Despot, membru al juriului, urmat de DayDay. Evenimentul are loc pe 4 octombrie, începând cu ora 20:00.

Bucharest Photofest

Având o bogată experiență, Bucharest Photofest continuă ca urmare a convingerii că un astfel de proiect trebuie și poate să mijlocească întâlnirea atât de dorită și benefică dintre artiști din diferite zone ale fotografiei, precum și dintre aceștia și pasionații de frumos, în general. Ediția din 2018 a festivalului este dedicată naturii, iar focusul va fi, binemeritat, pe Islanda – țara invitată special a ediției din acest an.

Back 2 School Party, Blue Club

Vineri și sâmbătă Blue Club sărbătorește noul an studențesc cu o ofertă de neratat: open bar la doar 39 lei, iar fetele au intrarea și băutura gratis, dacă ajung până la ora 00:00.

Spartacus, Sala Palatului

Adaptat după opera romanescă a lui Raffaello Giovagnoli, Spartacus aduce pe scenă peste 80 de artiști și balerini pentru un spectacol excepțional ce va avea loc pe 7 Octombrie la Sala Palatului din București.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *