Urban agenda 9-15 octombrie, București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 9-15 octombrie în București.

Concert Mario Biondi, Sala Palatului

Bucureștiul va fi gazdă pentru MARIO BIONDI în data de 9 octombrie 2017, oferind românilor un concert extraordinar din turneul „Best of soul” la Sala Palatului, în care invitați speciali sunt Direcția 5. Evenimentul începe la ora 20:00.

Weekend Fashion & Handmade, The Vintage Pub

Vino pe 14 și 15 octombrie 2017 la târgul unde vei găsi cu cele mai interesante articole vestimentare de sezon, accesorii, bijuterii, produse cosmetice naturale și decorațiuni, într-un cadru romantic. Evenimentul are loc între orele 12:30 și 19:30.

GreenTech Film Festival, Cinema Elvira Popescu

GreenTech Film Festival este primul festival de filme documentare dedicat tehnologiei verzi şi va avea loc în perioada 9-12 octombrie în Bucureşti, la Cinema Elvira Popescu.

Marșul Împreună pentru siguranța femeilor

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15.00, are loc Marșul „Împreună pentru siguranța femeilor!”, organizat de Rețeaua VIF. Se pornește de la Piața Universității, lângă Parcul Colțea, spre Muzeul Antipa.

Orchestra Națională Electrecord, Sala Palatului

Spectacolul “Orchestra Națională Electrecord și Invitații săi” este organizat cu ocazia relansării orchestrei într-un nou format și are loc pe 13 otombrie, începând cu ora 19:00.

Dichisar – Casă nouă, Impact Hub

Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ într-o nouă locație, în Timpuri Noi. Vei găsi aici 50 dintre cei mai interesanți creatori români, dar și dulciuri, cafea, brunch și tatuaje temporare. Evenimentul are loc pe 14 și 15 octombrie, începând cu ora 10:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *