Urban agenda 5-11 februarie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 5-11 februarie în București.

Împăratul Muștelor, Teatrul Excelsior

Împăratul muștelor este o operă esențială, care, alături de scrieri ca Portocala mecanică sau Ferma animalelor, studiază natura umană în profunzimea ei. Piesa de teatru va avea loc pe 8 februarie, începând cu ora 19:00.

Săptămâna libaneză, Fabrica Pub

Încântă-ți papilele gustative cu preparate libaneze savuroase, în fiecare zi din această săptămână.

Body Mind Spirit Expo, Sala Palatului

Vino la cel mai mare târg din România dedicat unei vieți sănătoase. Având o istorie de 11 ani, Body Mind Spirit Expo este evenimentul ce reușește să strângă laolaltă personalități, servicii și produse din domenii care împreună aduc echilibrul de care orice om are nevoie. Evenimentul are lor pe 9, 10 și 11 februarie.

Curs de desen: bazele desenului, Art House

Cursul de desen este adresat celor care vor să studieze regulile de bază ale graficii, dar și iubitorilor de desen în general. Cursul se desfășoară în perioada 7-28 februarie (4 ședințe).

Degustare de vinuri Cramele Halewood, Blue Margarita

Blue Margarita, alături de Halewood Wines & Spirits România, te invită la o degustare de vinuri Colina Dealu Mare. În cadrul acestui eveniment beneficiezi de 20% reducere la toate sticlele de vin cumpărate.

Concert Wichswut, Centru

„Trăim într-o nouă eră post-punk, psychedelic-blues, care oglindește vremurile deplorabile în care trăim și nimic nu este mai întunecat decat iarna din Berlin. Wichswut este o trupă de zgomot-psihoterapie, care face constant muzică pentru Armaghedon din adâncul buncărului din Berlin”, s-a spus despre trupa Germană. Vinerea viitoare, vino să te bucuri de un concert live, urmat de un afterparty Echoes of the Underground. Evenimentul începe la ora 21:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *