Urban agenda 4-10 decembrie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 4-10 decembrie în București.

Antique Market, Romexpo

Târg de obiecte de artă și antichități: piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă. Târgul are loc între 6 și 10 decembrie, între orele 10:00 și 18:00.

Workshop Autocunoaştere prin joacă

O întâlnire de grup în care, timp de 2 ore, fiecare persoană va parcurge propriul proces şi va afla cum poate îndeplini ceea ce doreşte în viaţa sa. Evenimentul are loc la cabinetul dr. Ioana Cunicel – mai multe detalii aici.

Detox+Market 11, Ion Brezoianu nr 23-25

Pe 9 și 10 decembrie, între orele 10:00-20:00, are loc Detox+Market 11 – The Movie Edition, eveniment care aduce împreună, timp de două zile, conceptul de conscious și smart shopping.

Random Rave, Trollo

O seară plină de Goa, Progressive Psytrance, Neurofunk, Darkstep, Hardstyle, Rawstyle, Hardcore și Frenchcore – 8 decembrie, începând cu ora 22:00.

HOT DOG – spectacol de dans contemporan, Linotip

HOT DOG este un spectacol de teatru fizic despre artă în viața de zi cu zi și viata de zi cu zi în artă. Un concept ce confruntă publicul constant cu întrebarea: Ce este artă și ce nu este considerat artă? Spectacolul are loc pe 8 decembrie, începând cu ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *