Urban agenda. Unde ieșim în săptămâna 31 iulie – 6 august?

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 31 iulie – 6 august în București.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Alternative Bazaar – 1 Year Anniversary Edition, Epic Bar

evenimente bucuresti

Alternative Bazaar s-a născut în vara lui 2016, cu scopul de a strânge laolaltă oameni din zona goth & metal, atât pentru vânzări și cumpărări, cât și pentru socializare. Pe 5 august revenim cu o ediție aniversară, unde veți găsi haine, accesorii și încălțăminte, dar și decorațiuni sau alte obiecte care se potrivesc stilurilor goth, metal, punk, cybergoth, steampunk, fetish etc. Intrarea este liberă!

Concert acustic Luna Amară, Quantic

Luna Amară lansează oficial berea Chihlimbar- Session IPA. Produsă în Cluj de către berăria artizanală Hophead, Chihlimbar este o „bere amară ce se soarbe încet”. Lansarea berii va avea loc pe 5 august, începând cu ora 21:00, în cadrul unui concert acustic.

Summer Yoga, Hermitage

Începe-ți dimineața de joi cu tehnici de meditație, exerciții de respirație și practica posturilor. Spațiul este deschis practicanților de yoga, indiferent de nivelul de experiență, precum și celor pasionați de fitness. Evenimentul are loc începând cu ora 7:30.

Freestyle Dinner, Lente

În loc de meniu vei avea în față o listă de ingrediente din care le poți alege pe cele preferate, iar bucătarul va primi alegerea ta și va veni cu propria viziune asupra unui preparat creat special pentru tine plecând de la respectivele ingrediente. Freestyle Dinner are loc pe 2 august, începând cu ora 19:30.

Curs de pictură în ulei, Art & Hobby Studio

Art & Hobby Studio te invită începând cu joi, 3 august, la cursul de artă cu tema pictură în ulei. Cursul este structurat în 4 ședințe, câte una pe săptămână.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *