Urban agenda 29 ianuarie-4 februarie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 29 ianuarie-4 februarie în București.

Swap shop, Miau

În cadrul unui swap shop se aduc lucruri de care nu ne mai folosim (haine, cărti, obiecte de diferite naturi) și se schimbă pentru altele. Obiectele rămase vor fi donate către oameni care au nevoie de ele. Evenimentul are loc pe 30 și 31 ianuarie, între orele 16:00 și 22:00.

Expoziție Portrete Neobișnuite, Gram Bistro

A 4-a expoziție organizată de RGB Photography în cadrul grupului Back to white and black, din care fac parte iubitorii de fotografie alb-negru. Evenimentul are loc până pe 11 februarie, între orele 10:00 și 23:00.

Irina Rimes, Hard Rock Cafe

Pe 1 februarie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la un show cu Irina Rimes. Cântăreața revine la Hard Rock Cafe dupa lansarea de album „Despre El”.

Târgul de nunți Mariage Fest, Palatul Parlamentului

Cosmo Bride te așteaptă la cel mai important târg de nunți: Mariage Fest! Târgul are loc la standul U22 din incinta Palatului Parlamentului, între 2 șși 4 februarie, între orele 12:00 și 20:00.

Eyedrops, Energiea

Cu un sunet mai bun ca niciodată, pe care îl auzi doar în căștile wireless pe care le primești la intrare, concertele Silent au creat imediat vâlvă, purtând trupa până la TEDxSibiu, acolo unde băieții și-au spus pentru prima oară povestea. Pe 31 ianuarie, Eyedrops vin la Energiea pentru un Silent Workshop, în cadrul căruia vei afla cum funcționează sistemul, ce presupune pregătirea pentru concert, cum se aude în monitoarele băieților sau cum ar suna trupa fără niciun efect aplicat pe mix.

Efecte colaterale, Teatrul Nottara

Efecte colaterale este un text contemporan, semnat de dramaturgul şi scenaristul Alexandru Popa. Prezentată în premieră pe ţară la Nottara, piesa, care îmbină ca într-un puzzle mai multe drame de familie, analizează, cu mult umor şi atenţie la nuanţe, riscul de a-l pierde pe celalalt pe drumul propriei împliniri. Piesa de teatru are loc pe 3 februarie, începând cu ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *