Urban agenda 26 februarie-4 martie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 26 februarie-4 martie în București.

Sunday brunch de primăvară, Restaurant Jollero

În fiecare duminică, de la ora 12:00 la 16:00, spațiul interior de 50 locuri, terasa acoperită de peste 70 locuri și foișorul de 50 locuri își așteaptă oaspeții cu muzica live de calitate și un loc de joacă animat, gata de a fi explorat de cei mici. Aperitive precum salate, brânzeturi, selecție de mezeluri, mini pizza și focaccia, supe și ciorbe, paste diverse și produse vegane îți vor încânta simțurile.

Anonimul veneţian, Teatrul Naţional I. L. Caragiale

Anonimul veneţian este un spectacol sensibil, profund, uneori ironic şi mereu emoţionant. Ea şi El îşi trăiesc dragostea dincolo de vreme, într-o Veneţie a muzicii şi a frumuseţii eterne. Aici, iubirea înseamnă libertatea de a înfrunta zâmbind viaţa şi moartea deopotrivă. Piesa de teatru are loc pe 2 martie, începând cu ora 20:00.

Kraftwerk 3-D, Arenele Romane

După numeroase turnee mondiale de succes, „părinții muzicii electronice“ Kraftwerk revin în România pe 1 martie, la Arenele Romane din București. Combinând muzica și arta, concertul Kraftwerk 3-D este considerat „Gesamtkunstwerk” – o adevărată operă de artă.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

Luna martie aduce primele flori de primăvară, soare, voie bună, planuri mărețe şi câte şi mai câte. La Bounty Fair vei găsi un târg care reuneşte aproximativ 60 de artişti români și creațiilor lor, dedicat pentru mama, sora, bunica, prietena ta sau pentru micul tău răsfăț. Târgul are loc pe 3 și 4 martie, încpeând cu ora 10:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *