Urban agenda 23-29 octombrie, București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 23-29 octombrie în București.

Șezătoare la Palat, palatul Mogoșoaia

În perioada 20 – 29 octombrie, Primăria Capitalei, în parteneriat cu Accente NOI Fair, te invită în curtea interioară a Palatului Mogoșoaia la festivalul de tradiții populare „Șezătoare la Palat”. Evenimentul are loc între orele 10:00 și 20:00.

Obsesii, ArCuB

Ea are o mamă cu personalitate. Poate cu prea multă personalitate. Mai are și un cățel de care se îngrijește ca de un copil. Împreună, urmează un program riguros, pe care îl respectă cu sfințenie. Trăiește fiecare sentiment la intensitatea maximă. Piesa de teatru are loc pe 25 octombrie, începând cu ora 19:00.

Concert Caritabil Regal, Ateneul Român

Cu ocazia aniversării Majestății Sale Regele Mihai I, Fundația Principesa Margareta a României organizează un concert susținut de artiști de renume, muzicieni români cu recunoaștere internațională. Evenimentul are loc pe 26 octombrie, începând cu ora 19:00.

Festival de Film Rus, Cinemateca Eforie

Festivalul se deschide la București, pe 26 octombrie, la ora 19:00, la Cinemateca Eforie. Programul include, printre altele, „Anna Karenina – Povestea lui Vronski”, „Noi, jazzmenii”, „Călărețul numit Moarte”, „Vise”, „Curierul”, „Ziua Lunii Pline” și „Noapte de iarnă la Gagra”.

Garderoba Infinită, Cafe Verona

Garderoba Infinită este primul Târg de Shopping la Prețul Potrivit! Adică haine și accesorii de zi pe care le poți cumpăra sau închiria. Expozanți: designeri români și branduri internaționale. Târgul are loc pe 28 și 29 octombrie, între orele 11:00 și 19:00.

Expo Drink & Wine, Romexpo

Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice. Vei găsi aici sortimente de vinuri, băuturi răcoritoare și energizante, băuturi spirtoase, bere. Evenimentul are loc între 25 și 29 octombrie, între orele 10:00 și 16:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *