Urban agenda 21-27 august 2017 – București

By  | 

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 21-27 august în București.

Festivalul Înghețatei Artizanale, Roaba de cultură

Asociaţia Green Revolution, împreună cu Puro&Bio Romania, te invită să participați la prima ediţie a Festivalului Înghetatei Artizanale. Evenimentul va avea loc în zilele de vineri 25, sâmbătă 26 şi duminică 27 august, la Roaba de Cultura din Parcul Herastrau, în zona Restaurantului Pescăruş din Bucureşti.

R Ă D Ă C I N I, Therapy

R Ă D Ă C I N I este prima cină pop-up dintr-o serie curatoriată de Therapy, care vrea să actualizeze percepția asupra „românescului”. Dincolo de sarmalele și caltaboșii cu care nu ne asociem cu toții, la Therapy știm că bucătăria românească contemporană este plină de surprize, interpretări și preparate care îi pot satisface chiar și pe cei mai pretențioși. Evenimentul are loc pe 24 august, între orele 19:00 și 22:00.

La joacă | Expoziție de fotografie, La Firul Ierbii

Șase luni de curs de fotografie, aproape 30 de copii de școală generală și unul puțin mai mare, un fotograf grozav și multă poftă de joacă – acestea sunt ingredientele care au creat proiectul „La joacă”. Expoziția va avea loc pe 25 august, între orele 19:00 și 21:00.

Destinații de senzație – Expoziție de fotografie, Sun Plaza

14 fotografi și bloggeri pasionați de fotografie își expun tablourile în Sun Plaza, care devine până la finalul lunii august gazda expoziției „Destinații de senzație”. Expoziția poate fi vizitată gratuit între orele 10.00-22.00 la parter și la etaj, pe culoarul nou deschis.

Crimă la Howard Johnson, Club The Hub

Arlene este mai tânăra şi atrăgătoarea soţie a lui Paul, un invidid anost, liniar, iremediabil îndrăgostit de ea. Fire pătimaşă și… plictisită, Arlene îl cucereşte pe Mitchell, dentistul familiei şi plănuiește, împreuna cu acesta, sa îl elimine pe Paul. Piesa de teatru are loc pe 24 august, începând cu ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *