Urban agenda 2-8 octombrie, București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 2-8 octombrie în București.

Uberkino Horror Classics: White Zombie, Epic Bar

ÜberKino și Epic bar deschid luna Horror Classics cu White Zombie (1932). Intrarea este gratuită, iar popcornul este din partea casei! Filmul are loc pe 3 octombrie, începând cu ora 20:00. Găsești mai multe detalii AICI.

Stand-up comedy, Grill Pub

Râzi în hohote la ediția aniversară de stand-up comedy în Grill Pub, sâmbătă, începând cu ora 21:30! Seară este susținută de Sergiu Filip, Alex Serban si Fulvio Balboni.

Ouă congelate, Club The Hub

În avionul Barcelona-București, coincidență, stau așezate, pe 3 scaune alăturate, 3 femei pe care le cheamă Maria. 3 românce contemporane, pierdute undeva în aer, au aflat că există procedeul de congelare a ovulelor și sunt hotărâte să aplice metoda pe loc, la tot avionul. Piesa de teatru are loc pe 8 octombrie, începând cu ora 17:00.

Media Music Awards, ParkLake

Media Music Awards a ajuns la a şasea ediţie anuală şi va avea loc la Bucureşti, pe 3 octombrie 2017. Singura gală de premii muzicale din România, organizată outdoor şi cu premii acordate pe baza difuzărilor radio – TV, se va desfășura în ParkLake Shopping Center din Bucureşti.

Târgul 1001 de nopți, Big Ben Pub

Târgul 1001 de nopți este o îmbinare a stilului occidental cu cel oriental. Vei găsi in cadrul târgului produse românești și orientale (arăbești, turcești, indiene, iraniene). Evenimentul are loc pe 7 și 8 octombrie, între orele 12:00 și 21:00.

Anim’est

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est este cel mai mare festival de film din București și unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animație din Europa. Ediția de anul acesta are loc între 29 septembrie și 8 octombrie, iar tema principală o reprezintă benzile desenate.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *