Urban agenda 19-25 februarie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 19-25 februarie în București.

Brâncuşi he[ART]beat, Qreator

Art Walk Street AWS începe anul 2018 în forţă, cu cea de-a 3-a expoziţie de sculptură #BRÂNCUŞI he[ART]beat, dedicată celebrării a 142 de ani de la naşterea marelui artist Constantin Brâncuși. Expoziția are loc între 19 și 26 februarie, iar aici găsești mai multe detalii importante.

Seară de tango argentinian, Con Sabor

La studioul Con Sabor, fiecare seară de luni este dedicată tangoului argentinian. Programul serii: 19:00 – 20:20 – Curs de tango argentinian de nivel începător; 20:30 – 21:50 – Curs de tango argentinian de nivel intermediar; 22:00 – 23:30 – Practică de tango argentinian asistată.

Nomadic Supper Club Brunch, Rawdia

Jack Cosson este un bucătar vegan care iubește să călătorească și să să creeze preparate delicioase, inspirate din aromele locurilor pe care le vizitează. Pe 25 februarie va ajunge și în București și va organiza alături de Rawdia un Brunch Plant-Based, unde invitații se vor putea bucura de mâncăruri delicioase și sănătoase. Evenimentul are loc între orele 13:00 și 16:00.

Colonelul și păsările, Teatrul Coquette

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar și să se înroleze în propria lor armată. Un fel de „M.A.S.H.” cu accente balcanice. Piesa de teatru are loc pe 23 februarie, începând cu ora 19:30.

Premiere filme

The Shape of Water

Într-un laborator guvernamental ascuns, de înaltă securitate, singuratica Elisa este prinsă într-o viață a tăcerii și izolării. Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoarele secrete. Curând, viața tinerei Elisa se schimbă pentru totdeauna atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret.

The Post

Steven Spielberg revine pe marile ecrane alături de Meryl Streep şi Tom Hanks cu The Post, un film care aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.

Every Day

Filmul spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume „A”, care ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *