Urban agenda 18-24 septembrie 2017 – București

By  | 

Toamna a început, dar nu trebuie să te întristezi, în București încă au loc suficient de multe evenimente!

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 18-24 septembrie în București.

Festivalul Internațional George Enescu, Ateneul Român

Ediția 2017 va avea ca temă „lumina”, cea care, prin modul în care cade sau este proiectată permite publicului să descopere perspective noi și să găsească sensuri noi, chiar în experiențe ce i se par cunoscute. Festivalul are loc până pe 24 septembrie.

Opera Fringe Festival

Opera Fringe Festival este un festival de tip unic în România care își propune să încurajeze atât tinerii artiști, cât și publicul să aleagă o nouă alternativă. Spectacolele vor avea loc pe 20, 21, 23 și 24 septembrie la Centrul Cultural Casa Artelor.

Creative Fest 2017, Romexpo

În weekendul 22 – 24 septembrie 2017, Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează la Romexpo (scena va fi amplasată la Intrarea A) Creative Fest. Vor fi trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități.

Bounty Fair#28, Casa Universitarilor

Bounty Fair#28, ediție de toamna în aer liber va avea loc în weekendul 23-24 septembrie. Peste 60 de artiști și branduri românești își expun creațiile spre vânzare, târgul devenind sursa ta de shopping de haine și accesorii unicate, dar și de cadouri speciale pentru cei dragi.

DokStation Music Documentary Film Festival

DokStation revine cu a doua ediție a singurului festival de filme documentare muzicale din capitală. Între 14 și 17 septembrie, vor fi proiectate filme documentare recente, în premieră în România, „care descoperă povești despre muzică – povești din studio, de pe scenă și din culise, despre muzică, vorbe și viziuni, povești ale unor muzicieni cu eșecurile și succesele lor.” Festivalul are loc la amfiteatrul Mihai Eminescu, Deshis Gastrobar, Club Control, Spațiul M60, Teatrul Excelsior și Parcul Drumul Taberei.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *