Urban agenda 16-22 octombrie, București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 16-22 octombrie în București.

Holograf Unplugged la Teatru, Teatrul Național

Luni, 16 octombrie, începând cu ora 20:00, Sala Mare a Teatrului Național găzduiește un eveniment unic și diferit. Într-o atmosferă relaxată și un cadru restrâns, „Unplugged la Teatru” va arăta o altă latură Holograf.

Atenție, trec îngeri!, Clubul Țăranului Român

Spectacolul oamenilor prinși în caruselul vieții, amețiți, obosiți, lipsiți de loc, lipsiți de timp, ce se aruncă rând pe rând într-o groapă plină de umor, de multe ori amar, până la absurd, în care-și iau avânt tot mai adânc. Piesa de teatru are loc pe 18 octombrie, începând cu ora 20:00.

Art Fashion Fair, Qreator by IQOS

Evenimentul promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând exclusiv designeri și branduri autohtone unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands. Evenimentul are loc pe 21 și 22 octombrie, între orele 10:00 și 20:00.

Săptămâna Filmului Coreean, Grand Entertainment

Săptămâna Filmului Coreean se desfășoară concomitent în Bucureşti şi Braşov, în perioada 18-20 octombrie 2017. În cadrul evenimentului, publicul se va bucura de ecranizarea a trei filme de succes: Imperiul Umbrelor/Age of Shadows, The Thieves și Kundo: Age of the Rampant.

Curs Krav Maga, Școala Bukan de Krav Maga

Krav Maga este o artă marțială de autoapărare, eficientă, bazată pe realitatea străzii. Marțea și vinerea (între 18:30 și 20:00) se deschid grupe noi, iar prima lecție este gratuită.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *