Urban agenda 15-21 ianuarie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 15-21 ianuarie în București.

Muzică

Cats in the Rain (concert de jazz lounge), Dialogue

Un concert ceremonie: pentru serile în care îți dorești să călătorești departe, în tine, sau în lumile personale, acesta e concertul potrivit. Trio-ul propune, prin piesele originale, o introspecție pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare. Concertul are lor pe 20 ianuarie, începând cu ora 20:00.

A Night in Berlin, Centru

Centru deschide un nou concept de eveniment: „O noapte în …”, în care explorează muzica de noapte a unui anumit oraș. În data de 19 ianuarie, Daniel W. Best pregătește o călătorie muzicală prin sunete organice, muzică Jazz și Dance. Evenimentul începe la ora 20:00.

Teatru

Idolul și Ion Anapoda, ARCUB

Într-o comedie romantică și total anapoda, cinci personaje din Bucureștiul interbelic își caută perechea ideală. Piesa de teatru are loc pe 21 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Valsul Hazardului, Teatrul Coquette

Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată. Piesa de teatru are loc pe 19 ianuarie, începând cu ora 20:00.

Film

Filmul italian de marți, Pavesiana

Un mic festival de filme în care selecția este făcută de un grup de italieni care trăiesc, lucreză și se bucură de România. Sunt filme care vorbesc despre Italia la timpul subiectiv prin ochii acestui grup de oameni. Proiecția începe la ora 20:00.

Piatra. Focul. Lemnul, Muzeul Țăranului Român

Documentar difuzat în premieră cinematografică de Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Filmul aduce în prim-plan cititori în piatră și cioplitori în stâncă – sculptori excepţionali și creaturile lor fabuloase de la marginea pădurii, dar și trovanți șlefuiți de natură, care intră în rezonanţă cu sculpturile, cu munţii de sare și cu vulcani noroioși ce dau naștere împreună unui peisaj cu note de fantastic. Proiecția are loc pe 15 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Wellness

Cursuri de Yoga, Con Sabor

Experimentează una dintre cele mai cunoscute metode de autocunoaștere și dezvoltare personală! Ceaiul, apa și fructele proaspete sunt din partea casei. Evenimentul are loc pe 15, 17 și 20 ianuarie, începând cu ora 20:30 (luni și miercuri), respectiv 12:00 (sâmbătă).

Meditație de Lună Nouă, Golden Tulip Times

Nu vei mai încerca să cauți răspunsuri sau confirmări în exterior pentru că îți vei da seama în sfârșit că tot ceea ce ai nevoie se afla în interiorul tău de la bun început. Evenimentul are loc pe 17 ianuarie, începând cu ora 18:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *