Urban agenda 11-17 septembrie 2017 – București

By  | 

Toamna a început, dar nu trebuie să te întristezi, în București încă au loc suficient de multe evenimente!

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 11-17 septembrie în București.

Japanese gastronomy night, Experiențe Japoneze

Serile dedicate explorării gastronomiei japoneze continuă în septembrie. Invitaţii vor avea oportunitatea de a explora bucătăria tradiţională japoneză printr-un meniul special creat cu această ocazie de echipa Yuki Japanese Home Dining și de a înţelege principiile care stau la baza stilului de viaţă japonez. Primul eveniment are loc pe 14 septembrie, între orele 19:00 și 21:00.

Película Alternativa, Cinema Elvira Popescu

Película Alternativa este un program de filme fantasy-horror selecționate de Catalin Mesaru, care propune să descoperim o altă parte a cinematografiei latino-americane. Proiecțiile vor avea loc pe 14, 15 și 16 septembrie.

Sale Yard, Play Garden

Târgul va avea loc pe 16 septembrie, începând cu ora 16:00. Vei găsi aici și ateliere pentru copii, muzică bună și o tombolă!

Sărbătoarea Mustului 2017, Berăria H

Sărbătoarea Mustului la Berăria H este aproape o tradiție deja sau cel puțin un pretext anual de celebrare a recoltei care dă naștere licorii bahice. Evenimentul are loc pe 16 și 17 septembrie, începând cu ora 10:00.

Agenda Bio, Casa Universitarilor

Zona de tȃrg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale. Evenimentul are loc pe 16 și 17 septembrie, între orele 10:00 și 20:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *