Urban agenda 11-17 decembrie. Evenimente București

By  | 

Aruncă un ochi pe agenda noastră urbană și află care sunt cele mai cool evenimente care au loc în săptămâna 11-17 decembrie în București.

Alternative Bazaar – Christmas edition 2.0, Epic Bar

Alternative Bazaar se întoarce cu o ediție de sărbători pe 16 decembrie, între orele 16:00 – 20:30. La târg vei găsi haine, accesorii și încălțăminte, dar și decorațiuni sau alte obiecte ce se potrivesc stilurilor goth, metal, punk, cybergoth, steampunk, fetish etc. Vezi AICI mai multe detalii.

Christmas Organ Concert, Catedrala Sfântul Iosif

Bucură-te de un concert de Crăciun minunat cu intrare liberă, la Catedrala Sfântul Iosif din București. Evenimentul are loc duminică, între orele 19:30 și 20:30.

Organic Christmas, Point

Un green market în care găsești tot ce-ți dorești: pop up design store, organic cotton underwear, knitwear din lână merinos, organic kidswear, delicii gourmet, legume organice, pâine cu maia, gemuri dulci și multe alte lucruri frumoase numai de bune de luat acasă pentru cei dragi. Evenimentul are loc pe 16 și 17 decembrie, între lorele 10:00 și 21:00.

Winter Market, The Institute

La mijloc de decembrie The Institute Winter Market îți aduce o selecție de produse de design românesc. Evenimentul are loc pe 17 și 18 decembrie, între orele 12:00 și 20:00.

Vin fiert & Board games, Hidden

Poți juca Activity, Catan (jocul de bază), Carcassonne, World of Tanks, Star Wars, Monopoly, Scrabble, Remi, Corsar, Quads, Quoridor, Go, Saboteur, Sixmaking, Pandemic, Dame sau Șah. Iar dacă oferta nu te mulțumește, poți aduce de-acasă jocul tău preferat. Evenimentul are loc luni, între orele 17:00 și 22:00.

Tu ce planuri ai pentru această săptămână?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *