Unde ieșim în weekendul 5-7 mai?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 5-7 mai 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Dalaras Classics, Sala Palatului

George Dalaras, legenda muzicii grecești, va aduce la București unul dintre concertele-eveniment ale anului 2017. Concertul va avea loc pe 5 mai, începând cu ora 20:00.

Cirque du Soleil – Varekai, Romexpo

Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Varekai la București. Spectacolele au loc vineri, 5 mai, orele 20:00; sâmbătă, 6 mai, orele 16.30 și orele 20:00; duminică, 7 mai, orele 13:00 şi 17:00.

Bârfe.., Recul

Când unul dintre cei trei prieteni nu știe că ceilalți știu ceea ce el nu vrea să se știe, avem premizele pentru comedie. Un spectacol plin de intrigi și complicitate, presărat cu secrete și sugestii de la public, într-o atmosferă casnică, dar inconfortabilă pentru protagoniști. Piesa de teatru are loc pe 5 mai, începând cu ora 19:55.

PetExpo 2017, Romexpo

Paradisul animalului de companie! Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din România revine în perioada 5 – 7 mai cu o ediție și mai dinamică.

East European Comic Con 2017, Romexpo

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei, destinat amatorilor de benzi desenate, filme, seriale, jocuri video, cosplay și nu numai. Evenimentul are loc în perioada 5-7 mai.

90’s Dance Xplosion, Arenele Romane

Pregătește-te să dai timpul înapoi și să retrăiești distracția din vremea anilor ’90, la aceeași intensitate maximă, pe 6 mai 2017, de la ora 20:30. Vor concerta No Mercy, 3 Sud Est, Turbo B, Haddaway și La Bouche.

Joan Osborne, Hard Rock Cafe

Un show special cu celebra artistă americană Joan Osborne. Concertul va fi încununat de muzica lui Bob Dylan, dar Joan va cânta și piesele care au făcut-o celebră în cadrul evenimentului „Joan Osborne signs the songs of Bob Dylan”! Concertul are loc pe 6 mai, începând cu ora 23:00.

ReVino Wine Fair 2017, Novotel

În perioada 6-8 mai 2017, CrameRomania.ro și ReVino.ro te invită să participi la a doua ediție a evenimentului „REVINO – Descoperă vinurile din România”. Evenimentul are loc în același cadru elegant și primitor la Novotel – Sala Paris, Le Foyer și Terasa Mezanin, Calea Victoriei, 37B, București. Scopul principal al evenimentului este promovarea vinurilor de calitate, a consumului responsabil și a turismului viticol din România.

Sunt eu, Annabel by Lightwave Theatre, Centrul cultural Nicolae Bălcescu

Ajunsă în casa copilăriei, își descoperă jurnalul pe care l-a ținut până la adolescență. Annabel este o fetiță ca oricare alta, dintr-o familie ca oricare alta, disfuncțională precum majoritatea, care, prin imaginația sa, încearcă să treacă peste certurile părinților. Piesa de teatru are loc pe 7 mai, începând cu ora 19:30.

Tu ce planuri ai pentru weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *