Unde ieșim în weekendul 31 martie-2 aprilie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 31 martie-2 aprilie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

BIEFF 2017

Noua ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF prezintă în premieră românească cele mai inovatoare experimente cinematografice ale ultimului an, cu un focus special asupra lucrărilor semnate de artiști vizuali proeminenți, ce expun de obicei în muzee și galerii de artă și doar rareori în săli de cinema. Festivalul are loc între 28 martie și 2 aprilie, la Muzeul Țăranului Român și Cinema Elvira Popescu.

Jazz in Church, Biserica Luterană

Singurul festival de jazz în biserică din România revine cu a cincea ediție. După patru ediții sold-out, publicul așteaptă cu nerăbdare line-up-ul de anul acesta, ce include legende ale jazz-ului european și american, precum și tineri muzicieni ce sunt deja consacrați pe scenele marilor evenimente muzicale. Festivalul are loc între 29 martie și 2 aprilie.

Damian & Brothers, Sala Palatului

Damian & Brothers va concerta, alături de invitați speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Artistul a ales să sărbătorească 10 ani de la înființarea trupei, precum și ziua de naștere, acolo unde se simte cel mai bine, pe scenă, alături de muzicieni.

Stand-up comedy, Restaurant Cabana

Vineri, 31 martie 2017, de la ora 21:00, ești invitată la un super show de Stand Up Comedy cu Cristian Dumitru & Alex Șerban.

Terapie în trei, Club The Hub

Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, se testează bine limite, se încinge, se răcește până la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Poftiți, serviți! Piesa de teatru are loc pe 31 martie, începând cu ora 20:00.

Suflet în Culori (concert caritabil), Sala Radio

Sâmbătă, 1 aprilie 2017, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Radio din București, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism organizează cea de-a IV-a ediție a evenimentului „Suflet în culori”, concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.

Piua, Impact Hub

Într-o piață pentru copii suprasaturată de clișee, Impact Hub adună din nou la un loc peste 50 de proiecte alternative care se concentrează doar pe ce contează: dezvoltarea echilibrată a copiilor. Pe muzica bună, la un brunch de weekend cu multe activități fun în familie. Evenimentul are loc pe 1 și 2 aprilie, între orele 10:00 și 20:00.

Final Frontier VI, Centrul Cultural Casa Artelor

În week-endul 1-2 aprilie acceptă provocarea și vino de Ziua Păcălelilor la Final Frontier să descoperi lumile imaginare devenite realitate. Fără glume, ediția numărul șase a singurului târg de carte SF & Fantasy văa duce cele mai noi titluri și reduceri. Târgul are lor între orele 11:00 și 19:00.

Cloud No 9 Pop-Up Store, The Ark Uranus

Primăvara se înnoiesc garderobele, se numără designerii și se trasează tendințele sezonului la tradiționalul pop-up store Cloud No 9 care se va desfășura pe 1 și 2 aprilie, la The Ark, în București.

Art Fashion Fair, Maison 13

E oficial primăvară, momentul perfect să îți completezi garderoba cu cele mai fresh piese ale sezonului! Pe 1-2 aprilie, 30 din cei mai talentați designeri români contemporani își prezintă colecțiile primăvară/vară la Art Fashion Fair Spring Greenery!

Schneider și Schuster, Hanul Gabroveni

Schneider & Schuster, interpretați de Mihai Călin și Richard Bovnoczki, prezintă povestea a doi actori evrei ce decid să înființeze un teatru care să atingă toate problemele de natură socială, neștiind că acest lucru îi vor conduce către lagărul de concentrare nazist. Piesa de teatru are loc pe 2 aprilie, începând cu ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *