Unde ieșim în weekendul 28-30 aprilie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 28-30 aprilie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Revizorul, Comedie Sala Mare

Într-o provincie geografică şi spirituală, un călător venit din “capitală” împreună cu servitorul său este luat drept un revizor aşteptat să vină în inspecţie. Se dezlănţuie astfel un întreg mecanism al linguşirii și al corupţiei. Piesa de teatru are loc pe 28 aprilie, începând cu ora 19:00.

Drumul spre Emmaus, Creart

Cerart organizeaza în perioada 25 aprilie-7 mai, în sediul său din strada Lahovari nr. 7, vernisajul expoziției Drumul spre Emmaus. Evenimentul este un proiect cultural dedicat Anului omagial al iconarilor și apărătorilor ortodoxiei în timpul comunismului.

Bucuriile Muzicii, Teatrul de pe Lipscani

Un concept unic în România, Bucuriile Muzicii se adresează tuturor românilor, care nu vin doar să asculte muzica marilor compozitori, ci și să înveți despre ei și despre cultură și artă. Evenimentul are loc pe 29 aprilie, între orele 19:00 și 21:00.

Natalie Imbruglia, Berăria H

Pe 29 aprilie, începând cu ora 22:30, Natalie Imbruglia va susține un concert excepțional la Berăria H din Parcul Herăstrău.

Film Noir Improv, Recul

Film Noir este un nou format de improvizație cu stil, cu miros de fum, pahare de tărie, polițiști corupți și femei fatale. Evenimentul are loc pe 29 aprilie, începând cu ora 20:00.

French Swing Jazz & Chansonete, Ceainăria ARTea

Duminică, 30 aprilie, de la ora 19:30, vino în fermecătoarea lume a boemei pariziene și bucureștene de altădată, cu Diana Tudor (voce) și Alexandru Burca (pian).

Atelier pentru relații armonioase, Art & Hobby Studio

Art & Hobby Studio te invită duminică, 30 aprilie, la workshop-ul de dezvoltare personală Mandala Iubirii. Evenimentul începe la ora 13:00 și durează 4 ore, iar în cadrul său va fi explorată magia iubirii de cuplu.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *