Unde ieșim în weekendul 21-23 aprilie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 21-23 aprilie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Cinepolitica, Cinema Elvira Popescu și Institutul Balassi

Într-un an plin de evenimente politice relevante și cu consecințe importante pentru viitor, Cinepolitica, unicul festival de gen din România, revine cu a șasea ediție, între 20 și 23 aprilie, la Cinema Elvira și Institutul Balassi din București.

Spotlight

Festivalul Internațional al Luminii – Spotlight, revine între 20 și 23 aprilie, cu o nouă ediție ce reinterpretează peisajul urban bucureștean prin intermediul artei digitale și multimedia. În fiecare zi de festival, de la ora 20:30 la 23:00, Calea Victoriei devine pietonală între Muzeul Național de Artă al României și Splaiul Independenței, unde peste 20 de instalații, proiecții și sesiuni de video mapping transformă zona într-un gigant spațiu expozițional.

Audience Award Film Festival, Muzeul Țăranului Român

Audience Award Film Festival 2017 va avea loc între 21 şi 23 aprilie, la Cinema Muzeul Ţăranului din Bucureşti, iar din program vor face parte musicaluri premiate şi concerte. Ediţia de anul acesta va avea loc sub sloganul ”sing-along”. Trei dintre cele mai apreciate musicaluri recente – ”La La Land”, ”Once” şi ”Mamma Mia!” – vor fi prezentate publicului.

Obsesii, ArCuB

Cerasela Iosifescu o interpretează pe Lora, un personaj deopotrivă sensibil și puternic, copilăros și înfricoșat, atrăgător și distant, care s-a luptat toată viața sa cu o tulburare maniaco-depresivă. Piesa de teatru va avea loc vineri, începând cu ora 19:00.

Kimberly, Comedie Sala Studio

O familie disfuncțională, pusă în fața unor situații normale reacționează în cele mai neașteptate moduri, amintind de comediile negre cu tot arsenalul lor de umor, satiră și de neconvențional. Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 19:30.

Grădina de primăvară, Parcul Grădina Icoanei

Pe 22-23 aprilie, Grădina cu Artiști își redeschide porțile atât pentru artiști, artizani și meșteri de tot felul, cât și pentru publicul larg. Vei găsi și anul acesta ateliere pentru copii și adulți, tatuaje cu henna și alte activități, dar și nelipsitul târg handmade.

ReMIX your WINE, Dianei 4

Vino la degustare ca să vezi ce vin îți place cel mai mult! ReMIX your WINE este un eveniment de degustare deschis publicului larg. Evenimentul are loc pe 22 și 23 aprilie, între orele 12:00 și 20:00.

The Color Run Dream Tour, Piața Constituției

The Color Run Dream Tour 2017 îi aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 km magici. În premieră, participanții vor lua startul printr-un tunel învăluit în ceață, cu mai multă muzică decât niciodată. Evenimentul are loc pe 22 aprilie, începând cu ora 14:00.

Noaptea Cărților Deschise, Parcul Colțea

Oferă o carte din biblioteca ta și primești una nouă de la Litera! Cărțile strânse în cadrul campaniei, în data de 23 aprilie 2017, în Parcul Colțea din București, în intervalul orar 20.00 – 24.00, vor fi donate către cinci biblioteci școlare din zone defavorizate ale țării. După schimbul de cărți, această seară specială continuă cu o invitație inedită din partea Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Cititorii participanți la Noaptea Cărților Deschise vor putea privi cerul și stelele prin telescopul Observatorului și la îndrumarea specialiștilor. Biletul de intrare, în intervalul orar 20.00 – 1.00, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, îl reprezintă cartea însemnată cu logo-ul Noaptea Cărților Deschise.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *