Unde ieșim în weekend-ul 3-5 iunie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 3-5 iunie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Concert Maroon 5, Piața Constituției

dorată de întreg mapamondul, Maroon 5 va susține primul concert din România, în data de 5 iunie, începând cu ora 16:00.

Gourmet Festival, Băneasa Shopping Center

În weekendul 3-5 iunie va avea loc prima ediție Gourmet Festival, o celebrare a culturii gastronomice, dedicată celor care apreciază bucătăria gourmet, gusturile adevărate, unicitatea și aroma pe care fiecare fel de mâncare o poate avea.

Metalhead Meeting, Arenele Romane

Între 3 și 5 iunie 2016, Metalhead te vă invită la a cincea ediție a festivalului Metalhead Meeting, o ediție aniversară cu un line-up pe măsură. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din București și, începând cu ora 17 până în zori, te vei putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internaționale de metal.

Festivalul International de Filme „Très Court”, Institutul Francez

A 18-a ediție a Festivalului Internațional de Filme “Très Court” va avea loc în perioada 3-5 iunie 2016 la Institutul Francez din București (bd. Dacia, nr. 77).
Cu o durată mai restrânsă decât scurt metrajul, foarte scurt metrajul dă liber curs, timp de 3 minute, unei libertăți și unei creativități totale.

Relansare Plaza Romania: Delia-Deliria

Plaza Romania se relansează cu un super show – în premieră spectacolul Deliria în aer liber, cu Delia și invitații săi. Vino pe 3 iunie, de la ora 21:00, în parcarea exterioară a mall-ului ă dansezi și să cânți alături de vedetele show-ului.

Bookfest 2016, Romexpo

O nouă ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 1-5 iunie 2016, la Romexpo. La târgul de carte vor fi prezente peste 200 de edituri, programul celor cinci zile cuprinzând peste 300 de evenimente, de la lansări și dezbateri până la proiecții cinematografice și evenimente interactive.

LOVE Yard Sale, Mântuleasa 40

LOVE Yard Sale, târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie iubite și purtate cu drag, te invită la ediţia lunii iunie, pe 4 și 5, în Mântuleasa 40.

Speed Dating, Ritual Bistro Cafe

O seară de speed dating presupune participarea unui număr egal de femei şi bărbaţi(minim 7, maxim 12), grupaţi de către echipa SingleBell în funcţie de câteva criterii de compatibilitate. Evenimentul va avea loc pe 5 iunie, între orele 19:00 și 21:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *