Unde ieșim în weekend-ul 27-29 mai?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 27-29 mai 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

East European Comic Con, Romexpo

În perioada 27-29 mai, publicul va avea șansa unică de se întâlni actori bine cunoscuți precum Charles Dance, Gemma Walsh și Daniel Portman (Game of Thrones), David Anders (iZombie, Once Upon A Time, Vampire Diaries), Mark Pellegrino (Supernatural, LOST) și Sylvester McCoy (Doctor Who, Hobbitul), să participe la quiz-uri, la concursuri de cosplay și multe altele.

Femei pe Mătăsari, strada Mătăsari

Anul acesta, organizatorii vor să vorbească despre puterea frumuseții, despre frumusețea din care se nasc idei, despre frumusețea care are forța de a schimba lumea, despre frumusețe ca mod de viață. Evenimentul va avea loc între 27 mai și 29 mai, orele 19:00-23:00.

Bikes vs Cars, Cinema Europa

Evenimentul, organizat de Ambasada Suediei și Asociatia OPTAR în cadrul Romanian Design Week, va începe cu o masă rotundă care va aborda subiectul schimbărilor de mediu și a ambuteiajele permanente, din perspectiva orașelor României, urmată de proiecția filmului „Bikes vs Cars.” Evenimentul va avea loc vineri, la ora 18:30.

World Doctors Orchestra, Ateneul Român

World Doctors Orchestra este un ansamblu muzical din care astăzi fac parte în jur de o mie de medici, din peste 50 de țări de pe toate continentele, iar concertele pe care World Doctors Orchestra le are planificate fac parte dintr-un program amplu de sprijinire a persoanelor care sufera de epilepsie. Astfel, fondurile stranse din vânzarea biletelor vor fi donate pentru înființarea rețelei naționale de telemedicină pentru epilepsie. În București, concertul va avea loc pe 28 mai.

Seară ca în vamă, Food Hood

Neindoielnic ți-e foarte dor să strângi în pumn nisipul vămii, să îl lași să îți alunece printre degete și să te gândești la ea sau la el. Vino vineri, începând cu ora 21:00 și bucură-te de nisip, bere rece, muzică și valuri în suflet!

Green Hours JAZZ Fest – 8, Green Hours

GHJFest – ed. a 8-a – aduce din nou, în grădina din centrul Bucureștiului, 8 concerte extraordinare, cu muzicieni din 12 țări, în atmosfera prietenoasă deja recunoscută. Peste jumătate din artiștii prezenți vor fi pentru prima dată în România. Festivalul are loc între 26 și 29 mai, de la ora 18:00.

UNFINISHED Bucharest Festival of Visual Arts, TNB

Cei mai mari creatori vizuali din artă și jurnalism la nivel international vor ocupa centrul Bucureștiului până pe 29 mai, aducând cu ei o viziune ce integrează cele mai de inovatoare, captivante și interactive proiecte ale momentului.

Iubim 2ROTI, Quantic Pub

Master of Ceremony este unicul, inegalabilul Cristian Hrubaru (Rock FM), responsabil de cuvinte, extrageri de premii și întreținerea bunei dispoziții. De atmosferă se vor ocupa Cargo, Coma, Timpuri Noi, Trooper, Zob, Implant pentru Refuz, Roadkill Soda, Ska-Nk, Țapinarii, Fără Zahăr, Doar Atât, Calendar, Aristopaths, Ora Închiderii, Between Colors, The Purple Dandies, Arashai, Circu’, Transilvania, Sticks and Stones, Destin Balcanic și multe altele. Evenimentul va avea loc între 27 și 29 mai, începând cu ora 16:00.

ShortsUP POOL Cinema, Therme

Pe 27 mai este inaugurat sezonul de vară ShortsUP printr-un eveniment special. Pentru prima dată, cinematograful cu filme scurte va fi mutat la piscină, și nu oricare, ci piscina acoperită Therme București, cel mai mare centru termal de wellness si entertainment din Europa. Filmele scurte cu chef de vacanță vor fi proiectate pe un ecran suspendat, iar voi le veți putea savura din apă, la maximă relaxare.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *