Unde ieșim în weekend-ul 24-26 iunie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 24-26 iunie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Music Fest, Băneasa Shopping City

Simte ritmul verii la Music Fest în Băneasa Shopping City într-un adevărat festival, de 3 zile! Bucură-te! Dansează și distrează-te alături de cei mai in vogă DJ ai momentului între 24-26 iunie, în intervalul orar 18:00-00:00. Concertele vor avea loc în piațeta Băneasa Shopping City.

Sânziene pe biciclete, Parcul Herăstrău

De Ziua Universală a Iei, SkirtBike te invită să porți IE cu mândrie la birou și să vii dupa serviciu, între orele 18:30 – 20:30, la un picnic pe iarbă verde! Sânziene pe Biciclete va avea loc pe 24 iunie.

T-shirt Fest 2016, Casa Universitarilor

T-shirt Fest este singurul festival din România dedicat exclusiv tricourilor, născut din dorința de a-i aduce împreună pe toți cei care împart pasiunea pentru cel mai popular obiect vestimentar- tricoul. Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 24-25 iunie 2016, în interiorul Casei Universitarilor, dar și în minunata gradină din spatele casei.

Concert Paraziții, Vița de Vie, Șuie Paparude, Arenele Romane

Pe 25 iunie, începând cu ora 22:00, la Arenele Romane va avea loc concertul Școala Veche, unde vor urca pe scenă Paraziții, Vița de Vie și Șuie Paparude.

Oglinzile Orientului, Muzeul Național de Artă

Expoziţia Oglinzile Orientului reflectă o primă abordare sistematică în istoria artei româneşti a tematicii inspirate de Orient şi discutarea ei din perspectiva mişcării literare şi artistice care în Occident a fost subsumată orientalismului. Expoziția este deschisă până pe 25 septembrie, între orele 10:00 și 18:00.

Yard Sale Special & wonders, Food Hood

Hai pe 25 și 26 iunie, de la 10:30 la 18:00, pe plaja cu soare din Food Hood, la scotoceală dupa minuni și cumpără cu buget redus haine care merită să fie iubite din nou.

LOVE Yard Sale, Mantuleasa 40

LOVE Yard Sale te invită la încă o ediție de iunie, pe 25 și 26, între orele 10.30 – 17.30. În cele două zile de târg, cu expozanti diferiti, vă așteaptă o varietate de articole în stare foarte bună și bună în buget redus.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *