Unde ieșim în weekend-ul 20-22 mai?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 20-22 mai 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Ground Zero : Supervillains Assembly, Kafka

Cu ocazia a doi ani de existență, Ground Zero organizează sâmbăta aceasta Supervillains Assembly, un party tematic unde poți veni costumat în supervillain-ul tău preferat, în supererou sau într-un personaj inventat chiar de tine! Cele mai bune costume vor fi, bineînțeles, premiate, iar pe toată durata serii vor fi proiectate scene din cele mai grozave desene cu supereroi, mai vechi sau mai noi. Dress code-ul NU este obligatoriu, poți veni doar pentru a te bucura de muzică (industrial & hard dance – aggrotech, EBM, powernoize, hardstyle, hardcore etc). Găsești mai multe detalii aici.

In & Young, Hotel Sheraton

In & Young continuă să surprindă viața de noapte a Bucureștiului cu o nouă petrecere tematică. Vineri, 20 mai, la Hotel Sheraton, noua petrecere In & Young va recrea prin decoruri, personaje, atmosferă de basm, o lume de zâne și prinți purtând numele de „The Garden of Sins”. Evenimentul va începe la ora 22:00.

Noaptea muzeelor

Iniţiată de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa și patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfăşurat la nivel internaţional şi aflat anul acesta la a 12-a ediţie. Anul acesta, evenimentul este sărbătorit în data de 21 mai.

Romanian Design Week, Piața Amzei

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural. RDW va avea loc în perioada 20 mai – 5 iunie. Accesul este liber începând cu 21 mai, în fiecare zi între 10.00 si 22.00.

Sound & Vision, Gara Regală Băneasa

În perioada 20-22 mai, ARCUB, provoacă bucureștenii la o sesiune de escapism urban alternativ, într-o locație istorică, Gara Regală Băneasa, unde sound-ul 100% românesc și videomapping-ul conceptual vor transpune publicul într-o realitate sinestezică autentică.

Festivalul Turcesc, parcul Titan

Baclavale, kebap, cafea şi muzică tradiţională – acestea și multe altele vei găsi la Festivalul Turcesc, care va avea loc în parfcul Titan, în perioada 20-22 mai 2016, între orele 10:00-20:00.

Expo Cristal Mai, Muzeul național de Geologie

Vizitatorul venit pentru prima dată într-una din sălile de expoziție de la Muzeul Național de Geologie din București s-ar putea crede într-o lume de basm! Sub lumina reflectoarelor, o mare de culori, cristale cu forme bine conturate, cu fețe ce reflectă lumina în toate direcțiile și atrăgătoare coliere, cercei, brățări. Expoziția va avea loc între 20 și 22 mai.

Seminar arta machiajului, Art & Hobby Studio

Acest seminar de machiaj prezintă mici trucuri și secrete pentru a îmbunătăți pe cât posibil problema machiajului personal, atunci când nu ai acces la un salon sau un makeup artist profesionist; vei învăța arta machiajului de zi cu zi și cum poți să adaptezi orice machiaj în funcție de eveniment și ținută. Seminarul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 15:00.

Spring Haggle, Grădina Sticlarilor

End of Spring Haggle (Târguiala sfârșitului de primăvară) este un concept nou de targ, ce face fuziune între un Yard Sale și un social party, unde toate prețurile sunt negociate, iar ceaiurile, muzica și voia bună sunt ingredientele de bază. Evenimentul va avea locpe 21 mai, între orele 12:00 și 19:00.

RO-Wine

Prima ediţie a festivalului de vinuri RO-Wine|The Wine Festival of Romania va avea loc în 21-22 mai 2016, la Bucureşti.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *