Unde ieșim în weekend-ul 17-19 iunie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 17-19 iunie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Festivalul Internațional de Statui Vivante

Teatrul Masca te invită în perioada 16-20 iunie la cea de-a VI-a ediţie a „Festivalului Internaţional de Statui Vivante”, eveniment ce se va desfăşura anul acesta în trei spaţii diferite. „Statuile” vor fi „expuse” în Grădina Casei Filipescu – Cesianu (Calea Victoriei), în Parcul Crângaşi şi în Parcul Alexandru Ioan Cuza (intrarea de la statuia lui Al. I. Cuza).

Festivalul Namaste India, Muzeul Satului

Între 17-19 iunie, Festivalul „Namaste India” te invită la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucureşti. Din program: Târg cu produse tradiţionale, stand cu informaţii turistice, mâncare indiană, spectacole de muzică şi dans, lansări de carte, atelier de bucătărie ayurvedică, poveşti de călătorie, proiecţii de filme, cursuri de yoga, conferinţă despre Ayurveda, ştiinţa vieţii, pictură cu henna, parada sariurilor, cursuri de hindi şi sanscrită și multe altele. Festivalul are loc între orele 9:00 și 19:00.

Natura Fest, Parcul Izvor

Cel mai eco-responsabil festival din București revine, în perioada 17-19 iunie, în Parcul Izvor, cu o a doua ediție, mai spectaculoasă. Natura Fest este un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Mediului, care încearcă să inspire cât mai mulți oameni să acționeze împotriva degradării accelerate a mediului înconjurător.

Simfonie Electronică, Gara de Nord

Dacă îți place muzica bună și vrei să trăiești o experiență inedită, atunci ești așteptat în Gara de Nord, pe 17 iunie, începând cu ora 13:45. Evenimentul va avea loc vizavi de informații, langa peroane.

HAOS in Padure v3.0, Extreme Parc Cernica

HAOS in Padure v3.0 / Trelik Edition va avea loc pe malul lacului, în pădure, sâmbătă, începând cu ora 22:00. Lineup: Soul Capsule [Baby Ford b2b Thomas Melchior / Melchior Productions Ltd.], OCH, Petre Inspirescu.

Yard Sale, Jacques Pot

Hai să te bucuri de un weekend frumos, cu scotoceli dupa minuni în garderobe care își caută stăpâni noi. Târgul are loc la Jacques Pot, interior și terasă, pe 18 și 19 Iunie, de la ora 10:30 la 18:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *