Unde ieșim în weekend-ul 15-17 aprilie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 15-17 aprilie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Criminal

Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot revin pe marile ecrane din 15 aprilie în acţiunea „Criminal”. Filmul redă povestea unui asasin fără scrupule, forţat să asculte de o conştiinţă implantată.

Janis: Little Girl Blue

Muziciana Cat Power narează acest documentar despre transformarea lui Janis Joplin într-o vedetă, pornind de la scrisorile pe care acestea le-a trimis de-a lungul timpului prietenilor, familiei şi colaboratorilor.

The Jungle Book

Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau.

Piese de teatru

Magic Național, Teatrul Național

Naționalul râde, cântă și dansează într-un spectacol-eveniment, un concert teatral, un prilej de a te întoarce către bucuria unei muzici mereu nouă și nostalgică. Cu un aer retro, dar pe ritmuri moderne, spectacolul-concert aduce pe scenă actori de marcă, fără mască, doar cu… muzica lor. Vineri de la ora 19:00.

Suflet vagabond, ARCUB

„Suflet vagabond” este o poveste neterminată despre viața celor mereu pe drum – imaginată de o actriță și un muzician: Simona Maicanescu și Alex Simu. Ideea acestui spectacol s-a născut în 2014 pe scena celei de-a 15 ediții a Festivalului Cultural European din Alger, când cei doi artiști s-au hotărât să construiască împreună o poveste, a lor și a altor mii de oameni: povestea celor care călătoresc, umblă, aleargă întruna pentru că nu știu altfel să asculte lumea de azi. Piesa va avea loc sâmbptp, începând cu ora 20:00.

Omul care mânca lumea, Teatrul de Artă

Un spectacol care tratează cu cinism diferite aspecte ale societății contemporane. Din cauza presiunilor sociale și personale, personajul principal – un tânăr de 35 de ani – trece printr-un moment de criză și caută să își recapete identitatea, încercând să dea un sens nou vieții sale. Piesa va avea loc duminică, de la ora 20:15.

Concerte

Speak Floyd – Tribut Pink Floyd, Hard Rock Cafe

Vineri, 15 aprilie, Metalhead și BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un show extraordinar cu Speak Floyd, trupa românească tribut Pink Floyd.

Sarah Chang, Sala Palatului

Sarah Chang, unul dintre cei mai mari violoniști ai lumii, revine în fața publicului din România în aprilie cu un concert care i-a marcat drumul în muzică – Max Bruch, concertul no 1 în G minor. Zeița viorii va concerta la Sala Palatului din București, sâmbătă, de la ora 19.30.

Petreceri

Planet Rave 3, Kafka

Sâmbătă, începând cu ora 21:00, va avea loc o nouă ediție Planet Rave, und vor fi explorate genurile hard ale muzicii electronice. De la hardcore, happy hardcore, industrial hardcore până la frenchcore, hardstyle, rawstyle sau crossbreed, cu siguranță vei găsi aici ceva pe placul tău.

Lost & Found Showcase, Kristal Glam Club

Kristal Glam Club condimentează weekend-urile cu influențe progressive și techno alături de Lost & Found. Lune-up: Guy J, Guy Mantzur, Alex & Mircea Băbescu și Oscar. Party-ul va avea loc vineri, începând cu ora 23:00.

Dole & Kom, Madame Pogany

După ce și-au făcut prima apariție în România în septembrie 2015, aceștia revin la Bucuresti, de aceasta dată la pupitrul din Madame Pogany. Dole & Kom sunt cunoscuți mai ales pentru hit-urile „Quetschkommode”, „Phara on” și „Fly Bar”. Party-ul va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00.

Festivaluri

Cinepolitica Internațional Film Festival 2016, Cinema Elvira Popescu

Festivalul Internațional de Film Cinepolitica revine între 13 și 17 aprilie, la Cinema Elvira Popescu din București, cu cea de-a cincea ediție. Și anul acesta Cinepolitica îți va aduce filme selectate cu grijă, șocante și puternice, dar și dezbateri și evenimente speciale.

Târguri

Târgul 100% românesc, Berăria H

Îți place să porți lucruri create de designeri români? Te încânta ideea unui decor românesc? Sau ai vrea să faci cadouri simpatice, dar cu emoție? Toate acestea, la târgul 100% Românesc, din 16 aprilie.

Alte evenimente

Creativo, The ARK

Ești pasionată de cusut, brodat, quilting, patchwork sau pur și simplu ești pasionată de modă și vrei să creezi piese de vestimentație unicat? Cauți un hobby senzațional? Vrei să începi o afacere? Vino la #Creativo între 15 și 17 aprilie, să vezi că este mai simplu decât ți-ai închipuit!

Crosul Pădurii 2016, Parcul Tineretului

Crosul Pădurii se va întinde anul acesta pe durata a două zile. Sâmbătă, 16 aprilie, este ziua dedicată în totalitate copiilor ce vor avea ocazia să alerge la două curse: 500 și 1000 m și să ia parte la ateliere educaționale inedite. Duminică, 17 aprilie, adulții vor lua startul în cursa „tradițională” 5km, în mini-marathon de 10km și de 15km.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *