Unde ieșim în weekend-ul 10-12 iunie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 10-12 iunie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

B-FIT in the Street!

B-FIT in the Street! aduce la București 21 de spectacole de teatru, nouă țări participante și sute de artiști. În fiecare seară, până pe 12 iunie, în Centrul istoric, Piața Universității sau Piața George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama orașului cu jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași, iar pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă îi vor face pe bucureșteni să descopere o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

Les Films de Cannes a Bucarest

Între 10 și 12 iunie va avea loc la București prima ediție a Audience Award Film Festival care va proiecta filme răsplătite cu premiul publicului în marile festivaluri ale lumii care conferă asemenea distincții: Sundance FF, Toronto FF, Berlin FF, Rotterdam FF precum și alte filme cu mare impact la public. Proiecțiile vor avea loc în aer liber în curtea TIAB (str. Arthur Verona, nr. 17) și la cinema Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr.77).

Street Delivery Meserie!, strada Arthur Verona

La Street Delivery se adună în fiecare an oameni din diferite colțuri ale orașului care creează lucruri în comunitățile lor și care, împreună, prin munca lor de zi cu zi, schimbă lumea — bucată cu bucată, șurub cu șurub, stradă cu stradă. Evenimentul va avea loc anul acesta între 10 și 12 iunie.

Concerte jazz live la AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni întâmpină sezonul de vară cu concerte de jazz live în zona teraselor de la ieșirea Far. Concertele vor avea loc în fiecare săptămână în zilele de joi, vineri și sâmbătă de la orele 19:00 la 21:00.

Workshop Ikebana cu Sanda Lazur, Hermitage

Scopul acestei arte constă în a găsi calmul, liniștea și concentrarea spirituală, la fel cum ți-ai găsi calea, drumul către sine. Workshop-ul are loc pe 11 iunie, între orele 10:00 și 15:00.

Târg handmade de vară, Terasa Monteoru

Vino în weekend-ul 11-12 iunie 2016 la cel mai frumos târg în aer liber, să te bucuri de vremea frumoasi, de soare, de aer curat și, bineînțeles, de expozanți talentați. Târgul are loc între orele 09:00 și 20:00.

Global Wellness Day, Roaba de Cultură

Sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00 la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău va avea loc Global Wellness Day – cea mai relaxantă zi a anului. Vei găsi aici o multitudine de activități wellness și mini-terapii spa, iar intrarea este gratuită.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *